Acum citesti
Bryton lansează noile ciclocomputere Rider 410, Rider 450 și Aero 60

Bryton este unul din cei mai prolifici producători de ciclocomputere de pe piață și, după câțiva ani în care a evoluat în liniște, vine acum pe piață cu trei modele noi special dedicate ciclismului:  Bryton Aero 60 pentru șosea, Bryton Rider 450 pentru mtb și Bryton Rider 410 pentru ciclism în general.

Echipa care lucrază la Bryton este foarte experimentată, aducând experiență de la Magellan, Mio, MiTac și Navman. Ultimele trei modele includ acum multe opțiuni în plus. Spre exemplu Aero 60 și Rider 450 folosesc Openstreetmap pentru navigație și pot fi „legate” cu Training Peaks pentru antrenamente. Întrucât hărțile sunt integrate, modelul Rider 410 nu se bazează pe legătura cu telefonul, așadar și bateria va ține mai mult.

Bryton Rider 410

Rider 410 este primul computer de la Bryton ce dispune de support total GNSS (adică GPS, Glonass, BDS, Galileo și QZSS). Ecranul alb/negru are diagonala de 2,3 inch (la fel ca Garmin 510). Protocoalele de comunicare cu senzorii sunt ANT+ și BLE, așadar va funcționa cu orice senzori care dispun de oricare din cele două protocoale. Rider 410 este compatibil cu Strava, Training Peaks, Golden Cheetah, Selfloops plus altele.

Bryton Aero 60

Aero 60 este, așa cum și numele sugerează, aerodinamic. Computerul dispune de un design cu mică rezistență la aer. La acest lucru contribuie și gropițele de pe partea inferioară a sa. Rolul gropițelor este similar cu cel prezent pe suprafața mingiilor de golf. Fac ca viteza să fie mai mare. La Aero 60 inclusiv sistemul de fixare pe ghidon este diferit, pentru a fi mai aerodinamic.

La fel ca la modelele 450 și 410, și Aero 60 dispune de navigație Openstreetmap asistată de cle cinci sisteme GPS. Supportul ANT+ si BLE este prezent și aici, la care se adaugă comunicare cu telefonul pentru notificări smart (apeluri telefonice, sms, email etc.)

În plus față de 410, Aero 60 dispune de support ESS, deci poate comunica cu transmisiile electronice Campagnolo EPS și Shimano Di2 (cu condiția să ai deja instalată antena BLE), iar cu Sram eTap direct. Pe ecranul computerului îți va fi afișată viteza față-spate în care ești, plus nivelul bateriei transmisiei.

Bryton Rider 450

Acest computer este echivalentul offroad al lui Aero 60, oferind majoritatea performanțelor și functionalității. Și acesta oferă informații wireless, cu sincronizare online către toate cele trei platforme.

Bryton Rider 410 este deja disponibil în România prin importatorul oficial BikeFun. Bryton Rider 450 și Aero 60 vor fi disponibile începând cu începutul lunii august 2018.

  • Bryton Rider 410E – 629 lei
  • Bryton Rider 410T (set) – 929 lei
  • Bryton Rider 450E – 839 lei
  • Bryton Aero 60T – 979 lei
  • Bryton Aero 60T (set) – 1.399 lei

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

four + 8 =