Acum citesti
Brooks adaugă decupaj central şeii Cambium C15 Carved

Deşi arată destul de diferit în comparaţie cu clasicele şei din piele cu nituri pentru care marca Brooks este cunoscută, colecţia Cambium a avut un succes cât se poate de bun. Folosind o bază din cauciuc vulcanizat peste care s-a instalat o căptuşeală din bumbac şaua reţine încă estetica Brooks în timp ce oferă performanţe contemporane. Acum Cambium oferă şi mai multe opţiuni mulţumită decupajului central de care dispune acum.

Immagini 757Aşa cum se vede şi din imagini cea mai importantă noutate a şeii Cambium C15 Carved este decupajul central gândit să ofere utilizatorului şi mai mult confort. În rest şaua dispune de aceeaşi rezistenţă pentru care modelele Cambium sunt cunoscute. Şaua oferă o atenuare bună a vibraţiilor mulţumită bazei din aluminiu în combinaţie cu stratul din cauciuc vulcanizat. În acelaşi timp carcasa permite suficientă flexibilitate pentru confort sporit în acelaşi timp susţinând corect ciclistul.

Brooks Cambium C15 Carved 02Fabricată în Italia greutatea este de 395g, iar dimensiunile sunt 283mm lungime x 140mm lăţime. Culorile disponibile sunt negru cu cauciuc negru sau gri cu cauciuc de culoare naturală, preţul fiind de 150 euro.

Brooks Cambium C15 Carved 03

Vezi Comentariu (1)
  • Captuseala din bumbac care acopera cauciucul vulcanizat, cu siguranta scamoseaza colantii pe toata zona de contact cu saua intr-un interval de timp foarte scurt.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

two × 2 =