Acum citesti
Bontrager oferă confort îmbunătăţit cu noul design InForm BioDynamic

Construite în jurul a 5 posturi şi trei forme de contur noua colecţie Bontrager InForm BioDynamic promite să aibă ceva pentru toată lumea de la ciclistul urban care pedalează în poziţie dreaptă la atletul profesionist de contratimp care pedalează la orizontală.

posturi bontrager-biodynamicSpre exemplu Montrose Pro este o şa concepută pentru Postura 2 şi dispune de o zonă centrală decupată. Foloseşte railuri oversize 7x9mm din carbon suspendate în partea din spate pentru o amortizare suplimentară. Greutatea variază în funcţie de lăţime de la 160 la 173g, preţul fiind de 199$.

Bontrager_Montrose_Pro_Carbon_Saddle_2015 Bontrager_Montrose_Pro_Carbon_Saddle_2015-2Affinity, lansată iniţial în 2010, primeşte acum o transformare completă folosind noul design al Posturii 3. Dispune de un centru uşor lăsat în loc de un decupaj complet. Greutatea variază în funcţie de lăţime de la 152 la 162 g, preţul fiind tot de 199$.

Bontrager_Affinity_Pro_Carbon_2015Pentru doamne şi domnişoare există şaua Ajna care oferă Postura 2 mai agresivă la care s-a adăugat un decupaj mai mare. Greutatea variază în funcţie de lăţime de la 160 la 172g, preţul fiind acelaşi 199$.

Bontrager_Ajna_Pro_Carbon_damaBontrager_Ajna_Pro_Carbon_dama2

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

nineteen − 2 =