Acum citesti
Bolle prezintă casca The One, bună pentru aproape orice

Cunoscută în special pentru ochelarii de schi şi snowboard Bolle s-a lansat acum şi în domeniul căştilor pentru bicicletă cu noua The One.

casca ciclism bolle the one 01Faptul că Bolle este în primul rând o companie producătoare de ochelari sport nu înseamnă că este normal ca aceştia, ochelarii, să dispună de un locaş special unde să îi păstrezi când nu îi foloseşti. Cele doua găuri de pe lateralele căştii sunt gândite să acomodeze orice ochelari sport nu doar pe cei Bolle. Odată puşi acolo aceştia nu vor ieşi singuri decât dacă îi dai tu jos. Designul căştii permite în continuare o foarte bună ventilaţie deşii cu ochelarii în acea poziţie o parte din cele 31 de fante pentru ventilaţie sunt acoperite.

casca ciclism bolle the one 09Pe frig noua cască poate fi adaptată pentru a putea fi în continuare folosită. Astfel există două piese Aero ce se instalează peste fante pentru a împiedica intrarea aerului rece. Acoperirea poate fi completă sau parţială.

casca ciclism bolle the one 03În partea din spate casca dispune de un stop integrat ce oferă două moduri de iluminare – continuu şi intermitent. Stopul poate fi detaşat dacă doreşti. Bateria acestuia durează în jur de 40 de ore. Un alt element de securitate este un cod QR imprimat pe cască şi care îţi permite să înregistrezi pe serverul Bolle un mesaj de 60 de secunde care va fi redat salvatorilor atunci când aceştia vor scana codul.

Pentru a fi folosită şi iarna The One include o căptuşeală specială ce se instalează în locul celei de vară. Fleece-ul din interior îţi va permite să nu mai foloseşti încă o căciula în funcţie de temperatura de afară.

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

fourteen + 15 =