Acum citesti
Bell urmează să lanseze o nouă cască pentru șosea

Încă nu este oficial însă Bell a lansat o nouă cască pentru ciclism șosea, cască ce a fost văzută de curând la Turul Franței echipând echipa Lotto NL Jumbo. Potrivit postărilor de pe pagina de Facebook a echipei, noua cască aparent se numește Zephyr. Bell nu a declarat încă nimic oficial însă a recunoscut că Zephyr va face parte din categoria high-end, că este cea mai avansată cască a lor și că dispune de specificații noi.

casca ciclism bell Zephyr 2017

Majoritatea căștilor bune din ziua de azi încorporează specificații de ultima-oră, cum ar fi spumă EPS și carcasă exterioară ce formează o singură unitate centrală. Unele companii merg un pas mai departe și folosesc spumă cu densități diferite în diferite zone ale căștii pentru a oferi cel mai bun raport protecție-greutate.

Prin Zephyr, Bell se pare că încorporează mai multe straturi de EPS și posibil chiar mai multe feluri de căptușeală instalate peste sistemul MIPS. Însă diferite față de alte căști sunt straturile multiple de carcasă și căptușeală ce sunt prinse între ele ca un sandwich.

Vom reveni cu detalii despre specificații, ventilație, preț și greutate.

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

11 − 10 =