Acum citesti
Apidura Cargo Cage se adaptează la orice bidon de apă și cadru cu 2 sau 3 șuruburi de prindere

Englezii de la Apidura sunt cunoscuți pentru accesoriile lor deștepte, gândite „de cicliști, pentru cicliști”, așa cum spun și ei. Adevărul este că produsele Apidura sunt populare nu doar pentru că sunt bine gândite, dar și pentru că sunt robuste și bine construite.

La fel este și suportul Apidura Cargo Cage, proiectat să pui în el aproape orice mărime de sticlă sau bidon cu ceva lichid de hidratare, fie că-i doar apă, ceva cu electroliți sau ceai fierbinte, dacă ești la o tură de iarnă.

foto Bikerumor.com

Apidura Cargo Cage este modular și se poate instala în cele două găuri pe care cam orice cadru le are în downtube sau seattube, sau în cele trei găuri, așa cum au acum unele biciclete de generație nouă. Dar se poate instala și în altă parte, pe brațele furcii spre exemplu, dacă ai un gravel bike.

foto Bikerumor.com

Conceptul nu este nou, al suporturilor care pot acomoda recipiente mai mari decât dimensiunea standard a bidonului de bicicletă, însă Apidura Cargo Cage este telescopic, iar atunci când este extins, se instalează în cele 3 găuri, făcând ca fixarea să fie mult mai fermă. Este un lucru util pentru că un recipient mai mare, de 1,5-2L este mai greu, iar fixat în 3 șuruburi va solicita mai puțin filetul șuruburilor și găurilor din cadru.

foto Bikerumor.com

Apidura Cargo Cage poate fi folosit în patru moduri

Dacă este pliat, îl instalezi în cele două găuri standard și fixezi acolo bidoane normale. Dacă îl extinzi, îl poți fixa și în a 3a gaură, putând acum pune și recipiente mai lungi sau cu diametru mai mare. Dacă scoți talpa care sprijină recipientul, poți fixa și recipiente sau obiecte mai lungi, prinderea făcându-se acum doar prin frecare, folosind cele două strap-uri elastice. Nu în ultimul rând, dacă nu transporți bidon, poți fixa în acest suport gentuța specială Apidura Cargo Cage Pack, care oferă un volum suplimentar de transport pe bicicletă de 1,3L.

foto Bikerumor.com

Apidura Cargo Cage care o greutate de 85 grame, în timp ce gentuța specială Apidura Cargo Cage Pack are 70 grame. Aceasta din urmă este gândită să poată fi instalată dedesubtul țevii downtube, oferind protecție foarte bună împotriva apei și noroiului.

Prețul suportului este de 44 euro, iar al gentuței 40 euro. Pentru livrare în România se mai adaugă 7,9 euro taxa de livrare.

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

17 − 11 =