Acum citesti
AbsoluteBlack a lansat un set de foi ovale de șosea speciale pentru Cannondale, cu prindere directă

Iubitorii mărcii Cannondale sunt cu siguranță și fani ai celebrelor lor foi de angrenaj pentru șosea OPI Spiderings. Ambele foi formează o singură piesă ce se montează direct pe brațul angrenajului, fără să mai fie nevoie de spider, obținând astfel o reducere importantă de greutate – setul original de foi 34/50 cântărește doar 160 g! Iar materialele de top și prelucrarea de precizie face ca funcționarea, rezistența și rigiditatea acestora să fie de invidiat.

AbsoluteBlack este unul dintre cei mai mari producători de foi de angrenaj aftermarket iar foile lor ovale sunt recunoscute ca fiind printre cele mai bune și eficiente. Din păcate, iubitorii angrenajelor cu foi Cannondale OPI nu s-au putut bucura până acum de beneficiul adus de foile ovale decât dacă renunțau la prinderea directă și montau un spider, cu penalizare serioasă de greutate.

Noul set de foi ovale de șosea AbsoluteBlack Cannondale Spidering Oval vin pentru prima dată să înlocuiască setul original de foi cu unele ovale. Realizate ca de obicei din aluminiu 7075 Txxx prelucrat CNC, acestea au o greutate de 176 g în varianta 34/50, cu doar 16 g mai mult decât setul rotund original!

Noul set de foi nu este chiar dintr-o bucată, foaia mică fiind atașată cu șuruburi de cea mare, dar se prind direct de braț fără să fie nevoie de spider. Acest lucru, conform producătorului, permite realizarea unei forme mai precise a dinților, dar și folosirea de material mai puțin, șuruburile mici de titan ce fac legătura între foi având doar 6 g. În plus, foaia mică se uzează de obicei mai repede și va putea fi înlocuită.

Formele interesante frezate cu care ne-a obișnuit AbsoluteBlack se păstrează. Ovalitatea foilor este de 6.5% (34t), 11.4% (36t) și 11.2% (50t și 52t) cu un timing de 108-110.5 grade, valori ideale pentru cățărare.

Foile sunt disponibile deja în varianta 34/50 și vor fi în curând disponibile în varianta 36/52, la prețul recomandat de 267.99$ pentru un set. Le puteți comanda de la importatorul AbsoluteBlack în România, CycleMaster.ro

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

four + 6 =