Acum citesti
A sosit unul dintre cei mai buni producători de ochelari și căști din lume!

Afacerea de familie italiană fondată în 1985, în decursul ultimelor trei decenii, a devenit unul dintre cei mai mari producători de ochelari de sport. Secretul succesului lor constă în faptul că filozofia de proiectare și producție stabilită la începuturi a rămas neschimbată: produse cu adevărat comode și funcționale se pot realiza doar dacă evaluăm nevoile sportivilor profesioniști care le utilizează în diferite sporturi, dacă observăm efectele apărute și dacă folosim tehnologiile cele mai avansate și materialele de cea mai înaltă calitate fără compromisuri. La acestea s-a adăugat și designul italian…

Dezvoltarea produselor a fost ajutată de nume precum Bernard Hinault, care în 1986 a câștigat al cincilea Tour de-al său, Moreno Argentin care a devenit campion mondial în același an, precum și Miguel Indurain, Marco Pantani, Jan Ullrich, Erik Zabel, Ivan Basso și Peter Sagan – să amintim doar linia de ciclism.

Datorită caracteristicilor estetice extraordinare, lentilelor care asigură experiență vizuală deosebită și mulțumită calității și confortului de categorie superioară, Rudy Project a devenit foarte rapid popular printre sportivii profesioniști și cei amatori deopotrivă. Popularitatea mărcii se datorează nu doar funcționalității și confortului de grad înalt (punte nazală și brațe reglabile, lentile schimbabile, posibilitate de dioptrizare, piese de schimb, rame rezistente și flexibile), precum și inovațiilor technice permanente (ca și lentilele garantat incasabile ImpactX, care se adaptează la intensitatea luminii într-un spectru extrem de larg), dar și calității de vârf (datorită acesteia producătorul oferă garanție de 2 ani pentru ochelari). Însumarea acestora face ca Rudy Project să fie unul dintre producătorii cei mai buni și cei mai complecși din punct de vedere technic și al cunoștințelor.

Parteneri și sponsorizați în România

Distribuitorul din România, urmând filosofia companiei mame, încearcă să sprijine sportivi și organizații. În 2018, printre partenerii importanți ai Rudy Project se enumeră Federația Română de Triatlon și Bikexpert Racing Team.

Toate în același loc

Ochelarii și ochelarii de sport Rudy Project, precum și căștile și descrierile inovațiilor și technologiilor integrate, le găsești pe pagina nouă de web a producătorului, unde poți chiar să și comanzi aceste produse! Peste 160 RON livrare gratuită și garanție de răscumpărare de 14 de zile!

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

19 + four =