Acum citesti
A apărut ediţia a 5-a a ghidului de service pentru cursiere Zinn

Zinn-coverLennard Zinn a scos o serie de cărţi foarte utile pentru cei cărora le place să meşterească singuri acasă, mulţi mecanici pricepuţi învăţând meserie din acestea. De la schimbarea unei camere până la probleme complicate de transmisie, toate subiectele sunt abordate în acest ghid. Acum a ieşit pe piaţă o nouă ediţie, care aduce împreună atât tehnologia clasică dar şi cea modernă de pe cursierele de top, folosind ilustraţii şi explicaţii simple.

Zinn-back-coverBest-seller-ul foloseşte instrucţiuni simple pas cu pas pentru a ajuta atât iubitorii de tehnologii vechi cât şi cei pasionaţi de ultimele noutăţi la reglarea componentelor bicicletei. Sunt explicate atât operaţiunile cât şi sculele necesare. Sunt acoperite toate tipurile de cursiere, de la cele de contratimp până la cele de ciclocros.

Zinn-road-partsEdiţia a 5-a cuprinde tehnologiile apărute recent pe piaţă: ax thru, sistemul wireless SRAM eTap, noile generaţii de transmisii electronice de la Shimano şi Campagnolo, frânele direct mount, grupset-urile 1×11, noile tipuri de adeziv pentru baieuri şi multe altele. Există un capitol întreg dedicat transmisiilor electronice şi unul dedicat frânelor pe disc.

Cartea este deja disponibilă, inclusiv pentru comandă online la preţul de 27 USD!!! Ea conţine 488 de pagini cu peste 700 de ilustraţii pentru a vă ajuta să vă ţineţi cursierele în cea mai bună condiţie. O găsiţi la preţ şi mai bun pe amazon.com

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

20 − two =