Acum citesti
5 ani garanție pentru componentele bicicletelor Cannondale 2020

Extreme Riders Distribution, importatorul oficial Cannondale in Romania, va extinde garantia de 2 ani pentru componentele ce echipeaza bicicletele Cannondale cu extra 3 ani.

Garantia extinsa este valabila pentru toate bicicletele model 2020, achizitionate de la unul dintre dealerii locali Cannondale, inclusiv cele electrice. Astfel, cei care se indreapta catre o bicicleta Cannondale, vor beneficia de 5 ani garantie pentru componente, fara alte costuri suplimentare. Pentru aceasta este nevoie ca, dupa achizitie, sa inregistrezi noua bicicleta pe site-ul importatorului – extremeriders.ro, completand cateva detalii necesare: nume, adresa de e-mail, modelul, seria bicicletei si data achizitiei.

Sunt multe criterii pe care le iei in considerare atunci cand decizi sa-ti achizitionezi o bicicleta, fie ca esti incepator sau ai deja experienta. Pe langa aspecte ce tin de utilizare, marca, marime sau echipare, un lucru esential il constituie garantia. Aceasta difera de la un producator la altul, dar se supune legilor tarii din care a fost cumparata.

Cannondale a inceput sa produca primul cadru de sosea din aluminiu in 1983, urmand ca la scurt timp sa introduca pe piata si varianta de munte. Experienta acumulata in acesti 37 de ani, inovatiile aduse in piata si calitatea confirmata a produselor ofera cumparatorului incredere si siguranta. Mai mult, brandul ofera garantie pe viata pentru toate cadrele Cannondale, impreuna cu cei 5 ani pentru componente (2 + 3 extra).

Pentru cei extra 3 ani, importatorul Extreme Riders Distribution isi va asuma costurile eventualelor probleme aparute, in conformitate cu termenii si conditiile garantiei extinse. Toate detaliile sunt publicate atat pe site-ul importatorului, cat si in manualul de utilizare, primit impreuna cu bicicleta.

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

five × 5 =