Acum citesti
426 de trepte la Santos, în cadrul City Downhill World Tour

Prima cursa din cadrul City Downhill World Tour, Descida das Escadas de Santos din Brazilia, a fost un succes, iar Filip Polc a fost câștigătorul acestei prime etape. A fost urmat de către Mick Hannah și de Wallace Henrique Miranda.

 filip_polc

Traseul a fost parcurs în aproximativ un minut și a fost presărat cu multe scări (426 la număr), rampe de lemn, sărituri, secțiuni foarte rapide și bineînțeles wallride-uri. Competiția s-a desfășurat la o temperatură de 40 de grade. La umbră.

Filip Polc a declarat: Am fost aici în ultimii 5 ani și am mers mereu la limită, dar anul acesta a fost ceva mai mult, pentru că am concurat împotriva lui Mick Hannah, în spatele căruia m-am plasat cu două secunde în manșa de calificări. Este foarte ciudat să zbori peste trepte cu 60 de km/h. Din păcate, Mick s-a ales cu o pană de cauciuc în finală, care i-a afectat timpii generali.

Lui Fabien Cousinie în schimb i-a sărit anvelopa de pe jantă, așa cum se poate vedea în fotografia de mai jos.

fabien_cousinie

O trecere spectaculoasă a lui Mick Hannah poate fi văzută în acest film:

Următoarea competiție va avea loc în Chile, în data de 23 februarie, la care vor participa: Mick Hannah (AUS), Cameron Cole (NZL), Fabien Cousinié (FRA), Guillaume Couvin (FRA), Rémy Metailler (FRA), Johannes Fischbach (GER), Marcelo Gutierrez (COL), Filip Polc (SVK) și Tomas Slavik (CZE).

Rezumatul video:

Vezi Comentariu (1)
  • cum naiba merg astea pe treptele alea ca eu ieri am sarit niste trepte si la ultima treapta am dat cu roata din spate si am facut pana pe loc:|

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

one × five =