Acum citesti
3T și Lamborghini au lansat un… gravel bike!

Nu știu dacă am văzut recent vreo imagine mai tulburătoare decât cea de față: un Lamborghini Huracan pentru off-road alături de o bicicletă de gravel care-i poartă numele și care costă 15.000$. Mă întreb care-i publicul țintă, pentru oricare dintre cele două produse. Şi probabil asta voi continua să fac toată ziua, până când voi constata că n=am cum să găsesc niciun răspuns logic. Deci, ce avem aici în afara evidentului care poate fi văzut în fotografie? Păi, pe scurt, un parteneriat între 3T și Lamborghini, care a dat naștere unei biciclete de gravel care se vrea și ea un fel de Lamborghini, doar că nu este. Din simplul motiv că bicicletele nu sunt mașini, iar asocierea asta este de departe cea mai imbecilă născoceală.

Astfel, modelul se numește Exploro Racemax X Huracan Sterrato, așadar un soi de bicicleteă supersport cu veleități de off-road, aidoma automobilului la care face trimitere. În orice caz, în afară de culoare nu văd absolut nicio asemănare între cele două vehicule, deși în comunicatul de presă se vorbește mult despre sursa infinită de inspirație ce a reprezentat-o Huracan-ul pentru această bicicletă.

Să continuăm: cadrul bicicletei este construit din carbon, proces ce are loc în Italia. Apoi, ni se spune că orice alt aliaj de pe bicicletă provine din industria aeronautică, deci poate fi considerată pe jumătate avion. Iar componentele precum Sram RED AXS Wireless sau cel mai ușor angrenaj din lume 3T Torno parcă nici nu aveau cum să lipsească de pe listă. Mai mult de atât nici nu știu ce-ar mai fi de completat. Dacă vrei deci acest Lamborghini pe două roți, îl poți precomanda de acum pe site-ul 3T și-l vei primi în martie 2023.

via 3T

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

five + twenty =