Acum citesti
Scrie un editorial!

Ții cu ardoare să comunici ceva anume cititorilor FreeRider.ro? Sau vrei să-ți expui punctul de vedere în fața a peste 60.000 de cititori în fiecare lună? FreeRider.ro îți oferă acum posibilitatea de a te exprima clar și răspicat în fața majorității.


Sunt câteva condiții de îndeplinit. Puține, dar stricte! În primul rând, nu va fi tolerat niciodată un limbaj injurios. În al doilea rând, trebuie să știi că orice editorial, care nu este corect din punct de vedere gramatical sau nu este coerent, nu va fi aprobat și va fi șters imediat. Cunoașterea limbii române este una din condițiile esențiale.


Apoi urmează mici detalii de care va trebui să ții cont. Spre exemplu, nu poți scrie un editorial care acuză un magazin de biciclete, asociație sau organizator al unui concurs. Sunt tolerate doar exemplele generale, care nu fac referire la firma X sau Y. De asemenea, nu vei putea ataca în mod direct sau indirect o persoană, oricare ar fi aceea. Vestea bună este însă că apropourile subtile sunt tolerate.


Dorim să-ți punem la dispoziție un spațiu de comunicare civilizat, în care tu să-ți exprimi părerile sau ideile despre biciclete sau despre teme care au ca punct de pornire, bicicleta. Cu siguranță nu-ți va fi foarte greu să îndeplinești condițiile enumerate mai sus, deoarece avem toată convingerea că ești capabil de a redacta un articol pertinent!


Așteptăm articolul tău pe echipa [at] freerider.ro. Nu te aștepta să primești un premiu pentru că nu este cazul. Singurul premiu va fi aprecierea publicului cititor.


Echipa FreeRider.ro


Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

twenty + 6 =