Acum citesti
Nu în ultimul rând

Vacanța de iarnă bate la ușă, dar cu toate acestea mulți dintre voi au rămas activi, încă pe biciclete, încă cu o dorință arzătoare de a pedala. Vremea a ținut cu noi în această lună a lui decembrie, dovadă stând temperaturile de peste zero grade care permit în continuare ture de montane cu peisaje spectaculoase și cumva diferite de cele pe care le putem admira în celelalte perioade ale anului.

freerider_2014f

Am avut un an activ și minunat împreună, faptul că putem continua să ne distrăm și în sezonul rece nu poate reprezenta decât un mare bonus pe care mulți l-am așteptat. Dar nu uitați că și pe zăpadă pedalatul poate însemna ore bune de senzații tari. De vei vrea să rămâi antrenat și în sezonul rece, nu uita că placa de snowboard sau ski-ul de tură îți vor ține mușchii în priză chiar dacă nu mai pedalezi. Alternativele merită mereu luate în considerare, esențial este să nu te oprești din a face sport. Pentru că doar sportul ne ține atât de conectați la natură și ne relaxează atât de eficient. Ne întoarcem acolo de unde am plecat, iar acesta este un sentiment ce nu va putea fi înlocuit niciodată.

În ceea ce ne privește, încheiem cu zâmbetul pe buze anul calendaristic 2013 și vă spunem că deja tremurăm de nerăbdare cu gândul la noul sezon. Sperăm ca deja de la începutul lunii martie să vedem din nou străzile marilor orașe pline de bicicliști dar și potecile de munte, pe care de abia așteptăm să ne salutăm cu ceilalți iubitori de ture. Ne vom alinia din nou împreună la linia de start a concursurilor ce urmează să vină, care vor fi cu siguranță mai bogate și mai variate ca oricând. De asemenea, vom avea o plăcere nebună să vă fotografiem pe traseu și să ne bucurăm împreună de aceste momente.

Nu în ultimul rând, dorim să vă urăm un Crăciun fericit și un an nou așa cum îl visați. Suntem și vom fi în continuare aici pentru voi.

Cu drag,

Echipa voastră FreeRider.ro

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

10 − 5 =