Acum citesti
Noul Freerider.ro


A fost o noapte grea. Și este o zi și mai grea, pentru că munca nu s-a încheiat. Din câte poți observa, freerider.ro a primit o nouă interfață. Am însumat toate dorințele cititorilor noștri și am realizat un site mai ușor de navigat. Asta se traduce printr-un layout mai curat, mai simplu, care ajută din plin la încarcarea mai rapidă a site-ului.


Defapt, aceasta era una din marile probleme : timpul de încărcare al freerider.ro tindea spre plictiseala acută. Au apărut și câteva rubrici noi. Blog-ul spre exemplu, se numără printre acestea. Îl vom utiliza pentru a te ține la curent cu diverse informații legate de activitățile noastre. Un fel de „behind the scenes”.


Rubrica Editorial, adică aceasta pe care tocmai o parcurgi, o să te țină la curent cu diverse dezbateri legate de societatea bicicliștilor din România. Iar cât de curând, te vom pune la curent cu cele mai interesante și avantajoase oferte ale magazinelor de biciclete.


Pentru 2011, te asigurăm că vei fi informat în timp util despre toate noutățile importante din domeniu : vor continua relatările de la cele mai importante expoziții de biciclete sau de la prezentările de biciclete, organizate pentru presă. Tot in 2011 vom organiza mai multe concursuri online, cu premii cât mai atractive.


Acestea fiind spune, ne întoarcem la treabă. Așteptăm cu interes opinia ta în ceea ce privește noua versiune a site-ului și te rugăm s-o faci fără nicio reținere : critica este întotdeauna bine venită!


Îți dorim un 2011 peste așteptări si multe plimbări pe două roți!


Echipa Freerider


Vezi Comentarii (2)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

10 − 1 =