Acum citesti
Epilog

Epilog

Am rămas singur în birou pentru unul din ultimele articole ale anului. N-o să vă rețin prea mult pentru că vacanța bate la ușă. Cine mai are timp să citească acum?

Socotelile de final de an ne comunică următoarele: piața de biciclete dă semne de creștere constante, proporțional cu numărul de biciclete vândute începem să zărim și oameni care pedalează pe stradă sau pe munte, dar și mai important, comunitățile de bicicliști devin din ce în ce mai puternice și își fac vocea auzită. Ne bucurăm nespus de mult.

Și noi, aici la FreeRider.ro, resimțim din plin această creștere: multe evenimente de acoperit și mulți cititori de deservit zilnic, cu mult conținut. Din sondajul pe care l-am efectuat pe site reiese faptul că cititorii doresc un flux mai mare de informații și cât mai detaliate. Nu ne-a rămas altceva de făcut decât să extindem echipa și am îndeplinit misiunea cu dragă inimă. Din ianuarie 2012 și până în acest moment pot număra pe degete zilele în care site-ul nu a fost actualizat. Dar satisfacțiile la final sunt atât de mari, încât orice efort devine joacă de copii. Voi sunteți cei care ne încurajează constant și tot voi sunteți cei care ne ajută să devenim mai buni. Vă respectăm și vă mulțumim!

După ce săptămâna aceasta am publicat sinteza finalului de an, am dori să lenevim, cel puțin până la începutul lui ianuarie, probabil singura lună din an mai puțin agitată. Februarie este luna declanșatoare pentru vânzări, poate mai timid la debut, dar cu siguranță mai agresiv spre debutul primăverii. Agitația nu este deci deloc departe.

Vrem să vă urăm tuturor un Crăciun cât se poate de fericit, alături de prieteni, prietene, familie, iubiți, iubite, copii, bunici sau altfel spus, alături de persoanele în prejma cărora vă simțiți bine. Anul ce urmează să vă fie și mai bun, ca să vă puteți vedea visele împlinite, asta vă dorim!

Să ne vedem cu bine în noul an pentru a mai cunoaște împreună un nou capitol din evoluția minunatului vehicul cu două roți, care nu-i așa, ne-a fermecat atât pe noi cât și pe voi!

În numele echipei FreeRider.ro,

Dragoș Mitroi
editor-in-chief FreeRider.ro

Vezi Comentarii (13)
  • Ati asteptat data de 21 sa fiti siguri ca mai are cine citi articolul :p

    Craciun fericit Freerider, un an nou cu cat mai multe teste, cu cat mai multe articole de service si cu cat mai multi cititori.

  • Va doresc sa aveti parte numai de lucruri bune, constructive, fericire si sanatate; sa puteti continua lucrurile bune realizate pana acum.
    Sa speram ca se vor lumina cat mai multe minti in tara asta, ale celor din „multime” , dar mai ales ale celor „de sus”, sa vada beneficiile utilizarii bicicletei(si sa o puna in practica) si bineinteles sa sprijine si sa sustina acest lucru(nu sa dea legi aiurea si chestii de genul).
    Sarbatori fericite si Un an nou fericit !

  • Craciun Fericit si voua alaturi de cei dragi,la cat mai multe biciclete testate,review-uri postate,si un an nou fara accidente.Va multumin ca sunteti alaturi de noi cu atatea noutati din lumea biclelor noastre celor de toate zilele.Vacanta placuta:p

  • Sarbatori fericite si un sincer La multi ani si voua si va multumim pentru toata activitatea de anul acesta si nu numai. Sa pedalam cu bine si la anul ;-).
    Tot respectul meu pentru echipa Freerider!!!

  • Sarbatori Fericite si voua si tuturor de pretutindeni. Ceea ce faceti prin site-ul vostru e minunat, nu am ce sa va reprosez decat sa va incurajez ca munca pe care o faceti e de-a dreptul magnifica!
    Numai bine !

  • din mai 2012 de cand mi-am cumparat bicicleta, am urmarit acest site aproape zilnic. felicitari pentru informatii si la multi ani tuturor ciclistilor!

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

1 × four =