Acum citesti
2011: o poveste cu final neașteptat

Voi începe ultimul editorial din an prin a vă spune de ce nu am de gând să vorbesc despre biciclete și de această dată. Dacă ar fi fost necesară o retrospectivă ciclistă a anului, incluzând aici concursuri, bicicliști, evenimente, plimbări de grup, vânzări, site-uri dedicate etc aș fi putut concentra totul foarte simplu într-un singur cuvânt: creștere. Acum că ne-am lămurit, îți mărturisesc că nu vreau să-mi fac un scop din a vorbi despre cum a fost 2011, deoarece am avut suficiente ocazii pe parcursul anului ca să enumăr motivele pentru care încheiem un sezon bun pentru tot ceea ce înseamnă bicicletă în România. Mai degrabă aș vrea să vorbim despre noi și despre site-ul pe care-l citești, FreeRider.ro, care a reușit să mă suprindă mai mult ca oricând. Cu promisiunea că voi fi succint, astfel încât să-mi rămână suficient spațiu pentru a-ți face câteva urări pentru noul an care începe deja să ne bată la ușă.

Pentru noi și pentru tine, 2011 a fost încă un an în care am adăugat un plus de experiențe celor anterioare. Partea cea mai frumoasă este că această pasiune comună de care ne bucurăm din plin și tu și noi, reușește să ne poarte în locuri poate nebănuite, să ne pună față în față cu situații imprevizibile, ba chiar să contribuie din plin la experiențele de viață. Dar asta căutăm noi defapt, nu-i așa?

2011 a fost un imbold puternic și pentru noi, cei care lucrăm pentru această revistă online. Faptul că numărul cititorilor s-a dublat față de 2010, încearcă să ne comunice că ne aflăm în direcția corectă. Aceleași cifre reușesc să ne țină permanent pasiunea trează, ceea ce explică de ce această revistă trăiește în fiecare zi alături de noi și alături de tine. Dar să știi că nu ne asumăm întreg meritul pentru reușită, ci va trebui să te includem și pe tine, cititorul nostru, în acest efort de a oferi o revistă de biciclete cât mai bună. Îți suntem recunoscători pentru toate sfaturile pe care le-am primit de la tine pe tot parcursul anului și chiar dacă nu ai făcut-o, ne-ai ajutat să perseverăm datorită vizitelor tale zilnice. Iar pentru simplul fapt că ți-ai adus contribuția ca FreeRider.ro să se dezvolte asemenea unui spațiu civilizat de discuții, ne-am bucura să împărțim aceleași sentimente cu tine, acum la final de an, când tragem linie și aruncăm o privire peste statistici. Da, știu, nu este un cuvânt care să-și găsească ușor un loc în acest editorial, dar fie că vrem sau nu, toată viața noastră se învârte în jurul datelor, creșterilor, procentelor deci, statisticilor.

În mod firesc, ar trebui să-ți spun câte ceva despre sezonul următor. Dar cum nouă nu ne-a plăcut niciodată să ne înghesuim în șabloane rigide, nu-ți voi spune decât că, așa cum te așteptai, calitatea conținutului se va afla pe un trend ascendent, așa cum a fost cazul până în prezent. Pentru restul de dezvăluiri simt nevoia să mă autocenzurez pe moment, pentru a-ți permite să te lași surprins de momentul respectiv.

Deci, dragi prieteni, rămâne să ne auzim cu bine în anul ce urmează ca să bifăm împreună un nou sezon ciclist. Până atunci însă, vă invit să profitați de vacanța de iarna, poate una dintre cele mai frumoase ale anului.

Crăciun fericit alături de cei dragi și un An Nou așa cum l-ați visat întotdeauna!

În numele echipei FreeRider.ro,

Dragoș Mitroi
editor-in-chief

Vezi Comentarii (8)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

16 − 1 =