Acum citesti
2 ani de FreeRider.ro


Au trecut deja doi ani? Timpul zboară mai repede decât aș fi crezut dar m-am trezit suficient de rapid încât să realizez că este timpul să marchez cumva acest moment. Alături de acest editorial și de logo-ul ușor modificat am tipărit o serie de stickere aniversare FreeRider.ro! Vei putea intra în posesia lor la BikeExpo 2011, acolo unde vom fi prezenți și noi.


Acești doi ani au reprezentat o perioadă mai mult decât interesantă în viața tuturor celor implicați în proiect iar experiențele trăite au fost la cote maxime. Cele peste 60 de biciclete și 150 de componente testate ne-au purtat pe colinele, dealurile și munții acestei țări cu peisaje minunate și au contribuit de fiecare dată cu un plus de informație la baza de date FreeRider, aflată în continuă expansiune.


Dar nu uita că FreeRider există datorită ție, cititorule! Tu ai cea mai mare contribuție la această revistă deoarece revii de fiecare dată, pentru a te pune la curent cu ultimele noutăți din domeniu, menținând astfel acest site viu. De aceea vrem să-ți mulțumim și să-ți facem promisiunea că pe viitor te vei putea bucura de aceeași calitate a conținutului, pentru că doar împreună putem reuși să menținem acestă revistă în direcția cea bună. Secretul cred că este existența unui „free rider” în fiecare dintre noi! Nu-i așa?


Ride free!


Dragoș Mitroi
editor-in-chief FreeRider.ro


Vezi Comentarii (18)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

15 + 20 =