Acum citesti
Ziua Ambasadorilor Giant

Pe data de 16 aprilie a avut loc la magazinul Giant din Bucuresti, Ziua Ambasadorilor Giant, eveniment care a marcat alcatuirea unei noi echipe de management formata din Andrei Lescae – Director National de Vanzari, Simona Vasiliu – Director de Marketing, George Marinescu – Shop Assistant si introducerea lui Alex Ciocan ca Wingman Giant.

Avand in vedere background-ul si competentele lui Alex: ciclist de performanta, organizator al celui mai mare concurs de sosea din Romania, director national de vanzari pentru un alt brand de biciclete pe care l-a crescut spectaculos, plus istoricul lui cu Giant, Alex va fi mai mult decat un ambasador, alaturi de Dragos Bucurenci, Daniel Buzdugan, Lucian Mandruta, George Zafiu, Filip Grigorescu, Calin Clej. Va fi Wingman Giant, concept rezervat oamenilor cu un istoric ciclistic bogat, inovatori, influenti pe domeniul lor de referinta, precum Hans Ray pentru GT Bikes. In cuvinte mai simple, va fi trup, minte si suflet dedicat Giant, brand cu care are o chimie aparte inca de la Rascoala de la Bobalna.

Strategia noii echipe are ca obiectiv sa aduca Giant acolo unde ii este locul: ca prima optiune in randul iubitorilor de ciclism. La nivel international, compania Giant este un gigant in lumea sportului pe 2 roti. Foarte multi campioni au folosit Giant in competitii: Tom Doumulin, Greg van Avermaet, Wilco Kelderman, Alessandro de Marchi, Michael Matthews, Nick Roche.

Exista CCC, echipa de World Tour care alearga pe Giant. Este singurul brand care a luat in calcul faptul ca si doamnele sunt pasionate de bicicleta si a creat produse special pentru ele. In urma analizei corpului uman, datele au revelat faptul ca proporțiile, dinamica și punctele forte ale corpurilor femeilor sunt diferite de cele ale barbatilor. Asa a aparut LIV, gama dedicata femeilor si nu a fost numita emfatic Giant, ci a fost lansata ca un nou brand desi ar fi putut sa se foloseasca de acest ascendent.

Putini oameni stiu faptul ca, din pura pasiune a dl.Dan Muraru pentru ciclism, CEO-ul companiei, Giant a sustinut ciclismul profesionist din Romania intr-o perioada in care nimeni nu dadea 2 bani pe el. Alex Ciocan, Razvan Juganaru, Marian Frunzeanu, Mihail Rusu, Adi Nitu au fost sportivi Giant. O face si acum prin intermediul echipei condusa impecabil de Filip Grigorescu, la Constanta, cu rezultate remarcabile atat in ciclism, cat si in triatlon, vezi Mihnea Harasim si Cristian Tranulea. O va face si de acum incolo, prin parteneriatul cu Road Grand Tour si sponsorizari punctuale.

Un alt lucru demn de mentionat este echipa de amatori ACS Bike Squad pe care Giant o sustine din punct de vedere logistic. Echipa este formata din 20 de oameni care participa la toate evenimentele cicliste din Romania, MTB sau sosea, de dragul sportului in sine si a echipei pe care o formeaza. I-am mentiona cu mandrie pe toti, dar sunt prea multi, asa ca ne rezumam la Mircea Carlan, membru fondator, Traian Nuta si Alex Popa, cei care se bat pentru podium.

Giant Romania este de ani de zile partenerul evenimentului Cu Bicicleta la Mare, organizat de Lucian Mandruta, care are ca scop popularizarea ciclismului in randul maselor si crearea unor conditii sigure de deplasarea cu bicicleta pe sosele. Anul acesta, i-am insotit si noi in tura, pe bicicleta, si putem spune, cu mana pe inima, ca atmosfera este cu adevarat remarcabila, iar oamenii care participa de un entuziasm molipsitor.

Vom reveni cu mai multe informatii despre implicarea Giant in viata comunitatii sportive intr-un viitor apropiat, dar stim sigur ca, odata cu inchegarea acestei echipe, Giant va ajunge sa-si atinga obiectivul propus. Avem brand-uri performante din toate punctele de vedere: Giant, Mavic, Tacx, Liv, oameni dedicati si inteligenti, know-how si piesa de rezistenta, Alex Ciocan!

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

four × two =