Acum citesti
Ultimele zile de înscrieri la Călătorie între Cer și Pământ 2018

Asociația TransalpinBike anunță ultimele zile de înscrieri la concursul Călătorie între Cer și Pământ, evenimentul cu traseul de concurs ce străbate și o bună parte din tunelurile subterane.

De la organizator:

Vrem să-ți amintim că începând de azi, mai sunt doar trei zile în care te poți înscrie la Călătorie între Cer și Pământ, cel mai inedit concurs de mtb și alergare din România. Până vineri inclusiv te poți înscrie pe site, după care doar la fața locului între orele 8:30 și 10:30 potrivit Programului.

foto Daniel Colceru

Evenimentul are loc de-a lungul a două zile: concursul de trail run este sâmbătă 29 septembrie, iar cel de mtb duminică 30 septembrie.

foto Sorina Teodor

Traseele de concurs, la mtb și alergare, sunt cu adevărat speciale și nu cred că greșim când spunem că nu mai găsești așa ceva în altă parte. 7,5 km din distanța totală are loc pe sub pământ, prin tunelurile din mina Trotuș de lângă Târgu Ocna. Cine a mai fost știe ce sentiment impresionant ai atunci când pătrunzi în crepuscul.

Ocazia este și mai specială dacă ne gândim că în niciun alt moment din an nu mai poți face asta. În mod normal, coborârea în mină se face cu un autobuz. Plictisitor. Imaginează-ți acum cum este să alergi toată distanța asta, sau să pedalezi. Și mai interesant este când afli că atmosfera subterană are două momente distincte: distanța parcursă prin tunel – epică la modul cel mai serios, și mina turistică – diferită, animată și luminoasă.

Însă nu insistăm doar pe partea de sub pământ. Până la urmă ne place în aer liber, nu doar în aerosoli. Outdoorul este la fel de important. Pentru asta, am ales ca traseele de concurs să parcurgă cele mai frumoase zone din vecinătatea orașului. Vei avea ocazia să pedalezi, respectiv alergi, pe drumuri forestiere, poteci și pe iarbă, traversând dealurile și pădurile de foioase și pin de lângă Târgu Ocna.

Garantăm o expriență senzorială totală. Toate simțurile îți vor fi stimulate și folosite!

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

6 − one =