Acum citesti
Start înscrieri la Rocket Bike Fest 2016 powered by Fan Courier

fbk_banner web 300×250Asociația Help Autism și BikeXpert Racing Team pregătesc ediția 2016 a competiției de ciclism Rocket Bike Fest powered by Fan Courier! La cea de-a VII-a ediție, Rocket Bike Fest se transformă într-un concurs anual, venind astfel în întâmpinarea participanților cu cea mai bună organizare și cele mai tari premii.

Și de această dată, evenimentul va avea loc în mijlocul naturii, în împrejurimile Cabanei AGVPS Cernica, startul perfect al unui incitant traseu prin pădure și totodată un spațiu de relaxare și distracție pentru cei mici și cei mari, deopotrivă.

RocketBike-20-09-2014-starthobby

Pe lângă cursele de ciclism organizate pe grupe de vârstă și niveluri de dificultate, Rocket Bike Fest se dorește un eveniment pentru întreaga familie. Împrejurimile Cabanei Cernica AGVPS se transformă astfel, pentru o zi, într-un spațiu dedicat tuturor categoriilor de vârstă. De la copii începând cu vârsta între 2 ani care descoperă bicicletele fără pedale, la sportivi legitimați în cluburi de ciclism profesionist, fiecare participant va petrece o zi de excepție pe traseele construite pe măsura experienței lor sau în compania echipei de organizare și a momentelor pregătite de parteneri.

foto-Caius-Bololoi-rocket-bike-fest-septembrie-2014-15

Noi categorii de concurs, noi surprize pentru întreaga familie, aceeași organizare profesionistă și mai ales același traseu excepțional! Alege categoria potrivită, înscrie-te și vino pe 24 septembrie, la Cernica, să te alături comunității iubitorilor de natură și distracție pe 2 roți și să contribui la recuperarea copiilor cu autism.

Fondurile colectate din taxa de înscriere vor fi direcționate către Asociația Help Autism cu scopul susținerii programelor de terapie pentru copiii cu autism. Înscrie-te la Rocket Bike Fest 2016 sau direct la Magazinul BikeXpert din Șoseaua Pantelimon nr.94.

Pentru mai multe informații, accesează rocketbike.ro/ sau pagina de Facebook facebook.com/RocketbikeFest.

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

one × 4 =