Acum citesti
ROSE Bikes anunță echipa de freeride pentru 2017

Cum Crankworx Rotorua se apropie, ROSE Bike au anunțat noua lor echipă de freeride pentru anul acesta: ROSE Rad Squad. Echipa îi include pe mtb-iștii de top Anthony Messere, Antoine Bizet, Torquato Testa, Jakub Vencl, Tobias Wrobel și Lukas Knopf. Sezonul stă să înceapă, iar ROSE este pregătită. Șase rideri au făcut echipă sub umbrela mărcii germane.

Antoine Bizet – Franța

„Sunt foarte motivat să concurez pentru ROSE. Îmi plac bicicletele lor, de la freeride la dirt și enduro. Și mă bucur tare mult să pot în sfârșit să mă dau pe o bicicletă de slopestyle. Cu siguranță voi împinge la maxim limitele bicicletei The Jester în 2017”. ROSE Jester pe care va concura Antoine, este una aproape stock. Bicicleta va fi echipată cu anvelope Michelin, șa și manșoane Fabric, frâne TRP Cycling și roți, ghidon și pipă Spank.

Lukas Knopf – Germania

„E super să mă dau pentru ROSE Bikes și deja o fac de doi ani. E bine să ai o marcă atât de mare care te susține, mai ales acum cu echipă care s-a mărit. ROSE va fi mare sezonul ăsta.” Lukas va concura pe ROSE The Jester, dar și pe The Bruce, o bicicletă pentru slope și dirt jump. Ambele biciclete dispun de lanț KMC, roți Novatec și anvelope Kenda. Tot setupul este ușor și robust.

Tobias Wrobel – Germania

„În 2017 voi concura pe ROSE Bikes și mă simt excelent să fac parte din nou din această mare familie. Biciclete perfecte, super colegi de echipă și, evident, o echipă excelentă de support. Totul te face să te simți ca într-o familie”. În 2017 Tobias a trecut la un cadru mai mare. Furca este Rock Shox Pike Dj cu headset ACROS în timp ce anvelopele sunt Maxxis IKON pentru aderență perfectă pe orice traseu. Frânele sunt Shimano XTR, iar angrenajul e*thirteen LG1. Restul pieselor sunt de la Kore.

Torquato Testa – Italia

„Sunt onorat să fac parte dintr-o echipă atât de profesională. ROSE sunt cu siguranță cele mai bune biciclete pe care m-am dat până acum.” În cea mai mare parte a timpului Torquato se dă pe The Bruce și The Jester. Ambele dispun de cadre cu geometrie potrivită pentru trickurile pe care le face. Ocazional folosește și ROSE The Unchained 2.0 pentru freeride, o bicicletă foarte ușoară.

Jakub Vencl – Cehia

„Mă dau pe ROSE deja de șase ani și tot timpul a fost super. Mulțumesc pentru toată susținerea de până acum. Bicicletele ROSE au devenit foarte familiare pentru mine.” Jakub se dă pe The Bruce care este pentru el „a great small dirt jump beast”. Cadrul are câteva specificații originale, iar per total este foarte rigidă, exact de ce este nevoie pentru dirt jump.

Anthony Messere – Canada

„Est fantastic să concurez pentru ROSE. Am auzit numai de bine despre bicicletele lor. După ce m-am uitat atent la cadre, mi-am dat seama că geometria lor mi se potrivește perfect. Abia am așteptat să îmi primesc bicicleta pentru a o testa. După ce m-am dat vreo două săptămâni pe ROSE The Bruce (hardtail) mi-am dat seama că este exact ce îmi trebuie. Acum îmi doresc să încerc și restul bicicletelor ROSE.”

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

ten + 11 =