Acum citesti
Peste 240 de participanţi şi un succes neaşteptat la „ROCCA MTB” LIPOVA 2016

A doua ediţie ROCAA MTB LIPOVA a adus la start un număr record pentru organizatori, 240 de concurenţi şi de concurente prezenţi/prezente din 10 judeţe, concurenţi din Ungaria, Belgia, Germania, la tura scurtă de 26 km şi 337 hm, parcarea staţiunii Băile Lipova fiind plină atât de concurenţi, susţinători cât şi de spectatori.

ROCAA MTB LIPOVA EDITIA A II A 2016 12

Trierea concurenţilor a început pe prima urcare, destul de accesibilă, vremea ţinând cu organizatorii. Traseul fiind unul “light”concurenţii nu au întâmpinat dificultăţi în a-l parcurge.

Traseul ales pentru competiţia din acest an a fost stabilit pe o distanţă totală de 26 km, zona întregului traseu fiind cuprinsă între Băile Lipova şi localitatea Şiştarovăţ şi retur, cuprinzând asfalt, cu urcări acceptabile, drum forestier în urcare şi coborâri pe macadam, pe care orice concurent îl poate parcurge. Organizarea competiţiei a fost una foarte atent realizată, înscrierea în cadrul competiţiei fiind gratuită. Organizatorii au oferit concurenţilor tot ceea ce au avut nevoie pentru o bună desfăşurare, pentru ei existând şi o echipă de salvamontişti şi de prim ajutor, care să îi monitorizeze pe parcursul traseului.

ROCAA MTB LIPOVA EDITIA A II A 2016 15

Întreaga competiţie s-a desfăşurat în cele mai bune condiţii, la final câştigătorii de pe primele trei locuri, atât la masculin cât şi la feminin, fiind răsplătiţi cu diplome, medalii şi cupe, ei fiind foarte încântaţi de competiţia organizată la Lipova, de traseul parcurs şi nu în ultimul rând de peisajele deosebite care au încadrat întregul drum parcurs.

Organizatorii au fost, la rândul lor impresionaţi de numărul neaşteptat de participanţi şi de modul în care s-a desfăşurat toată competiţia, fiind convinşi că Rocca Mtb Lipova devine încetul cu încetul o adevărată tradiţie pentru oraşul Lipova.

Podiumul final al competiţiei ROCCA MTB LIPOVA 2016 – Ediţia a II a, a avut următoarea componenţă:

MASCULIN:
Locul 1 – Mădălin Gaiţă
Locul 2 – Dănciuţ Ovidiu
Locul 3 – Muntean Paul

FEMININ:
Locul 1 – Fodor Elena
Locul 2 – Camelia Gaiţă
Locul 3 – Klein Adriana

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

eighteen − 18 =