Acum citesti
Muntele Mic Vertical Race

Clubul Sportiv Tibiscus organizeaza în data de 10 iunie 2017 concursul de alergare  şi ciclism Muntele Mic Vertical Race (MMicVR), editia a 2-a. Concursul se va desfăşura în zona Muntele Mic (între satul Borlova şi staţiunea Muntele Mic), la startul lui fiind aşteptaţi peste 150 de sportivi.

Prin intermediul Muntele Mic Vertical Race dorim să încurajăm cât mai multă lume să practice mişcarea în aer liber, concursul desfăşurându-se într-o zonă montană de o frumuseţe aparte. Evenimentul va cuprinde 2 curse distincte  destinate iubitorilor de mişcare în aer liber şi iubitorilor de munte

Alergare: un traseu în lungime de 6km cu 1000m diferenţă de nivel, care porneşte de la baza fostului Telescaun şi se termină sus la crucea de pe Muntele Mic.

Ciclism: un traseu în lungime de 24km cu startul de la ieşirea din satul Borlova şi finish-ul sus pe munte în staţiunea Muntele Mic.

În vederea bunei desfăşurări a probei de ciclism, circulaţia rutieră va fi închisă pe DJ608A, pe tronsonul ieşire sat Borlova- staţiune Muntele Mic în intervalul orar 10-14. Există deja o comunitate tot mai numeroasă a celor pasionaţi de alergare montană. Alergarea este unul din cele mai simple sporturi, nu este costisitor şi poate fi practicat la orice vârstă, indiferent de condiţia socială sau materială.

Iar şoseaua care urcă până sus în statiunea Muntele Mic oferă una din cele mai frumoase căţărări pentru pasionatii de ciclism. Înscrierile se mai pot efectua până în data de 7 iunie pe site-ul evenimentului : www.banatepic.ro. Tot acolo se mai pot găsi informaţii şi detalii suplimentare referitoare la concurs.

Pregăteşte-te pentru Muntele Mic Vertical Race, vino în 10 Iunie să alergi sau să pedalezi şi să te bucuri de primăvară sau doar să admiri peisajele extraordinare şi să îi încurajezi pe concureni. Vei descoperi locuri inedite, peisaje colorate şi mai ales multă voie bună.

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

eighteen − fourteen =