Acum citesti
Living Bike anunță Porumbacu MTB Race 2021!

Asociatia Living Bike vă invită, pe 18 și 19 Septembrie 2021, la  Porumbacu MTB Race by Living Bike FARESIN Team, concurs dedicat copiilor între 5-14 ani. Evenimentul are loc in localitatea Porumbacu de Sus, zona Turistica, Jud. Sibiu, la Pensiunea Negoiu.

De la organizator:

Competiția are format XCO (cross country olympic), iar organizatorii propun un traseu de 2.7 km cu o diferență de nivel de 65m. Se vor parcurge mai multe tururi în funcție de categoria de vârstă. Competiția face parte din Cupa Natională FRC la MTB pentru Copii, etapa a patra.

Competiția este OPEN, pot participa atât copii legitimați la Federația Româna de Ciclism, cât și cei nelegitimați, între 5-14 ani. Clasamentul pentru Cupa Nationala FRC va fi organizat separat.

Înscrierile se pot face online, pe site-ul www.livingbike.ro, până pe 16 Septembrie 2021, orele 14:00. Înscrierile se vor putea face și la fața locului,  vineri, 17.09.2021 si sambata dimineata pana la ora 8.30, numai pentru cei care nu sunt legitimați.

Confirmarea înscrierilor și preluarea numerelor se fac la Race Office competiției aflat lângă linia de start, vineri 17.09.2021 între orele 14:00 și 18:00 pentru concurenții legitimați FRC.

După festivitatea de premiere, care are loc în data de 18 septembrie, între orele 14.30-15.30, se organizează concursul de PUMP TRACK, care în anii trecuți a beneficiat de o popularitate foarte mare în rândul micilor cicliști.

Ziua urmatoare, pe 19 septembrie, Living Bike FARESIN Team este bucuroasă să fie gazda unui alt eveniment ciclist, la care sunt invitați de această dată și adulții. Astfel, membrii echipei vor însoți participanții pe un traseu offroad, la o tura de agrement., fără cronometrare.

Vizitați www.livingbike.ro pentru mai multe detalii cu privire la regulament, ghidul tehnic și înscrieri.

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

six − three =