Acum citesti
CS NEXT SPORTS Blăjel anunță Movilelor Băjelului 2022!

Sâmbăta, 4 iunie 2022 CS NEXT SPORTS Blăjel organizeaza, în premieră, Etapă de Cupă Naţională la disciplina XCE (Mountain Bike cross-country Eliminator). Aceasta va fi adresată adulţilor, cadeţilor şi juniorilor legitimaţi la Federaţia Română de Ciclism. Evenimentul are loc cu un numar minim de 12 inscrisi si confirmati. Detalii suplimentare aici.

De la organizator:

Duminică 5 iunie 2022, vom organiza una din etapele de CUPĂ NAŢIONALĂ de XCO (Olympic Cross Country) şi anume Etapa a II-a la XCO ADULŢI, şi Etapa III-a la MTB COPII, competiție adresată exclusiv persoanelor legitimate la Federaţia Română de Ciclism. Detalii suplimentare aici.

Duminica 24 iulie 2022, vom organiza Etapa a III-a de CUPĂ NAŢIONALĂ de XCM (Cross Country Marathon) ADULŢI.  Acest tip de cursă este cea mai populară, fiind disciplina cu care am început încă din 2017. Va avea startul în grup pe o distanţă de 12 km, 30 km şi 61 km dar şi distanţe scurte dedicate copiilor (200 m, 1200 m, 2400m). Această competiţie se adresează tuturor pasionaţilor de mişcare, pe una din distanţele menţionate.

Aceaste competiţii  sunt  organizate în parteneriat cu Federaţia Română de Ciclism, Primăria Blăjel, Direcţia Sport şi Tineret Sibiu şi are drept scop promovarea zonei Movilelor – Sit Natura2000, a mişcării în aer liber şi a sportului de performanță. Startul, sosirea și festivitatea de premiere vor fi amenajate în zona Movilele Blăjelului la coodonatele: 46 13 ’14. 2” N , 24 20” 17.4” E. Detalii suplimentare aici.

Până pe data de 31 mai avem tarife speciale la înscriere, iar pentru persoanele care participă LA XCO+XCE avem pachet COMBO. Suntem prezenți pe Facebook, unde vă invităm cu un like & follow.

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

16 − 1 =