Acum citesti
Club Sportiv Velocitas anunță POLI BIKE CHALLENGE 2023!

Poli Bike Challenge 2023, editia a 2a, este o competiția sportivă de ciclism care va avea locpe 23 aprilie 2023 în centrul Timișoarei. Se adresează copiilor, amatorilor și sportivilor profesioniști.

Vor fi organizate patru curse pentru fiecare categorie, astfel:

• ​Cursa Copii – destinată copiilor cu vârsta cuprinsă între 3-14 ani. Ei vor lua startul împărțiți în 6 categorii diferite. Pot participa cu orice tip de bicicletă;
• ​Cursa Open – destinată tuturor persoanelor cu vârsta mai mare de 15 ani. Pot participa cu orice bicicletă, exclus cursierele și cele electrice.
• ​Cursa Amatori – destinată cicliștilor licențiați sau nelicențiați. Singurul tip de bicicletă acceptată este cursiera!
•​ Cursa Elite – destinată cicliștilor licențiați (profesioniști). Singurul tip de bicicletă acceptată este cursiera!

Taxa de participare este de 60 lei pentru adulți și gratuit pentru categoriile de copii.

Toți banii strânși din taxa de participare vor fi donați pentru susținerea unei cauze nobile. Donația se va efectua în cadrul festivității de premiere.

Înscrierile pentru Poli Bike Challenge au loc online prin completarea formularului de de AICI, până miercuri, 19 aprilie, la ora 22:00. Fond de premiere în valoare de 16.500 lei.

Vezi Comentariu (1)
  • Poli Bike Challenge 2023, editia a 2a este un eveniment grozav pentru cei care impartasesc aceasta pasiune! Pentru cei care vor fi prezenti, sunt sigur ca vor avea parte de o zi grozava, plina de emotie si adrenalina! Merita sa facem parte din acest spectacol dedicat ciclismului!

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

3 × 3 =