Acum citesti
Schimbarea la față a setului Dura-Ace?

Răsfoind paginile internetului m-am împiedicat de niște poze cu care retina mea nu a fost obișnuită. Ca să fiu total sincer, nu era nici retina obișnuită și nici psihicul pregătit. Ce se poate vedea în pozele de mai jos nu este altceva decât o mutare pe care Shimano ne-o pregătește prin luna iunie. Sau cel puțin așa umblă vorba.

Dacă acum ceva vreme relatam despre tentativa niponilor de a călca pe urmele celor de la Campagnolo prin caseta de 11 viteze testată de echipa Sky, acum se pare că gluma se îngroașă. Cele 11 viteze au fost păstrate, dar un angrenaj cu 4 brațe de prindere a foilor, un schimbător cu o formă cel puțin extraterestră și niște frâne pe măsură acestuia din urmă sunt cele mai solide zvnouri la momentul actual. Totul trecut în contul setului Dura-Ace.

Întrebarea firească este banală: chiar este nevoie de așa ceva? Sau poate alta ar fi mai potrivită: Chiar te ajută cu ceva aceste inovații/mutații? Nu știu ce crezi tu, dar eu am impresia că unii forțează reinventarea roții, lucru nu neapărat rău. În orice caz, voi reveni cu un editorial pe această temă.

Traian Goga, redactor FreeRider.ro

Vezi Comentariu (1)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

fourteen − 12 =