Acum citesti
O bicicletă Kellys la testul de anduranță


Avem la test o bicicletă Kellys Cool Tool Expert, model 2011. Ce ne-a atras atenția în mod deosebit asupra acestei biciclete? Faptul că beneficiază de o echipare bogată, dar prețul este mai mult decât decent.


3.099 Lei costă modelul Cool Tool, dar configurația este foarte bună pentru acest buget: furcă Rock Shox Tora 302 pe aer cu o cursă de 120 mm, schimbător pinioane Shimano XT, frâne hidraulice Avid Juicy 3, anvelope Schwalbe Rocket Ron Performance în formatul 2.25 și o șa de proveniență Fizik, modelul Nisene III Sport.



O bicicletă cu o echipare asemănătoare este oferită în general la un preț mediu de 3.600 – 3.700 de lei. Diferența de preț față de modele similare este mare iar acest fapt ne-a stârnit curiozitatea de a vedea cum se comportă această bicicletă în timp. Așadar, până la finele lunii Aprilie, o vom plimba pe poteci de pădure și drumuri de munte ca să vedem dacă Cool Tool poate deveni un hit în vânzări. Vă vom ține la curent pe blog, cu eventuale probleme apărute în această perioadă de timp.


Vezi Comentarii (11)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

4 × one =