Acum citesti
Noul forum FreeRider.ro

Nu că s-ar număra printre noutățile zilei, însă am considerat că este necesar să modificăm radical această secțiune a site-ului. Ce s-a întâmplat defapt? Pe vechiul forum, erai nevoit să creezi un cont care din nefericire nu era compatibil sau utilizabil cu site-ul principal.


Un pumn în masă și ceva voință din partea programatorului nostru a dus la ștergerea definitivă a vechiului forum (ne cerem astfel scuze față de cei care avea deja un cont deschis acolo) și la renașterea acestuia într-o nouă versiune. Goală momentan.


De aceea ne bazăm pe voi să începem să-l repopulăm. Din câte ți-ai dat seama până în prezent, secțiunea de forum nu a reprezentat o prioritate pentru noi din terțe motive. În plus de asta, nici măcar nu era optimizat. Statusul nu s-a schimbat între timp prea mult, așadar va rămâne o platformă de comunicare între noi și cei care au diverse întrebări legate de biciclete sau componente.


Acestea fiind spuse, îmi doresc să închei prin a vă invita pe noul nostru forum, care acum este la fel de gol precum un nou-născut în prima lui zi de viață.


Ah, era să uit: noua adresă este: www.freerider.ro/forum-biciclete/. Întrebările, sugestiile sau criticile sunt binevenite. Enjoy!


Vezi Comentarii (4)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

3 × five =