Acum citesti
Instantanee de la cursele de ciclism ale Jocurilor Olimpice

Mai avem de așteptat 4 ani până la următoarele Jocuri Olimpice, dar e numai bine căci avem suficient răgaz pentru a rememora performanțele sportivilor și momentele de neuitat ale acestui festival al sportului. Și au fost destule!

Unul din oamenii care a trăit momentele olimpice în prima linie a presei mondiale este Pascal Pamfil, un fotograf aflat în slujba Comitetului Olimpic și Sportiv Român. El a fost prezent atât la Beijing în 2008, cât și la Londra în acest an. Deși în China nu am avut reprezentanți ai ciclismului românesc, Pascal a asistat la cursa feminină de cross country, întrecere ce i-a revenit pe atunci Sabinei Spitz (Germania). Anul acesta, el a fost din nou la datorie și i-a imortalizat pe cicliștii care, în cadrul cursei pe șosea, treceau pe lângă Palatul Buckingham. De această dată, am avut un reprezentant, pe Andrei Nechita, dar din păcate el nu a reușit să termine cursa câștigată de kazahul Alexandre Vinokourov.

Pascal a dorit să ne ofere aceste fotografii din colecția personală pentru a le împărți cu voi, cititorii noștri, cale pe care îi mulțumim pentru gestul său. Întreaga colecție de poze am încărcat-o pe pagina noastră de Facebook, pozele de la Beijing putând fi găsite aici, iar cele de la Londra aici. Vizionare plăcută și sperăm că vă plac!

Vezi Comentarii (2)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

17 + 9 =