Acum citesti
Hotelul Cube dedicat sportivilor

În Austria, dar și în în Elveția, există hotelurile Cube, gândite în special pentru cei care practică fie sporturi de vară, fie sporturi de iarnă. În acest sens, hotelul din Nassfeld, Austria, spre exemplu, este amplasat foarte aproape de pârtiile de ski dar și de diverse telecabine care te pot duce pe cu totul alte trasee, în timp record.

În Hotelul Cube Bikersheaven din Elveția, posesorii de biciclete vor fi încântați nu doar de regiunea în care pot pedala pe trasee amenajate ci și datorită faptului că managementul hotelului a luat în considerare necesitățile acestora: există camere speciale pentru depozitarea bicicletelor dar și rampe în interiorul clădirii care facilitează accesul la etajele superioare.

Cei care sunt prezenți pentru prima dată în regiune, pot apela oricând la ajutorul unui ghid sau pot accesa centrul de informații de la parterul hotelului, unde vor primi pliante gratuite cu trasee. Mai mult, ai la dispoziție un magazin de accesorii și echipament pentru biciclete sau chiar o sală de fitness, unde poți pedala pe biciclete staționare.

În speranța că poate vom vedea și în România un astfel de hotel, dat fiind potențialul țării noastre pentru mountainbiking, închei cu un citat din prezentarea hotelului Cube: CUBE treats you to 100% pure mountain bike lifestyle in a super hip environment so that you and your bike can enjoy a heavenly stay. Este aproape de necrezut cât de mult mai avem de recuperat la capitolul servicii…

Detalii pe cube-hotels.com.

via Cube Hotels

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

three × 2 =