Acum citesti
Escaladă alpină Imaginea României pe Vârful Nanga Parbat

Asociația Expediția Româneasca Nanga Parbat 2013 va organiza o expediție escaladă alpină cu tema: “Imaginea României pe Varful Nanga Parbat” sub egida unei echipe performante și a palmaresului obtinut de fiecare membru,  ce se va desfășura în perioada 03 iunie – 05 august 2013.

expeditie

Acest proiect reprezintă organizarea unei expediţii româneşti mixte pe un vârf de 8000 m. Obiectivul principal al expediţiei este ascensiunea de către o echipă de alpinişti integral românească a muntelui Nanga Parbat de 8126 m, al nouălea ca înălţime din lume. Atingerea cu succes a vârfului înseamna o performanta deosebită pentru România şi reprezinta pas inainte pentru reintegrarea sa printre ţările cu tradiţie în alpinism.

Intenţia este ca prin acest proiect să reunim într-o singură echipă alpinişti romani cu performanţe şi experienţă bogată în expediţii la mari altitudini şi să creăm o legătură între generaţii diferite de alpinişti români. Echipa este compusa din 6 alpiniști, fiecare din ei având o experiență impresionantă în escalade cu o altitudine de peste 6000 metri. În fișele individuale veți descoperi oameni impresionanți prin activitatea lor.

Ţinând cont şi de faptul că seria de evenimente va avea un ecou la nivel național prin sprijinul oferit de David Neacsu, alpinist român de renume internațional, prin participarea la 28 de expediții mari în marile masive internaționale.

Alte detalii, în link-urile de mai jos:

facebook.com/ExpeditieRomaneascaNangaParbat2013
nangaparbat2013.com/
youtube.com/user/NangaParbat2013/

Vezi Comentariu (1)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

10 + 3 =