Acum citesti
BikeFun din nou prezenți la Cheile Grădiștei 2023 pentru întâlnirea anuală

Săptămâna trecută s-a încheiat o nouă ediție a întâlnirii anuale organizată de Bikefun România, importatorii mărcilor de biciclete Merida, echipament Northwave, ciclocomputere Bryton, anvelope CST și a altor mărci. Bikefun Press & Dealer Camp este un eveniment special din mai multe motive, primul fiind că are loc într-un cadru natural perfect, la munte, acolo unde poți testa corect bicicletele aduse spre prezentare.

La acest eveniment anual sunt invitați să participe dealerii mărcilor importate de Bikefun și este momentul ideal în care toată lumea intră în contact cu o parte din produsele destinate următorului sezon. Este un eveniment deosebit, partea de socializare fiind la fel de importantă ca și cea serioasă, de business. Este și situația noastră pentru că, participând și noi, suntem în măsură să vedem de aproape noile produse și apoi să vorbim despre ele.

Bikefun Press & Dealer Camp este un eveniment special și pentru că reușește să combine într-un mod absolut perfect, afacerile cu plăcerea. Dacă la ședințe se discută serios despre noile produse, trenduri și specificații, în restul zilei toată lumea fie se plimbă cu bicicletele aduse special pentru test, fie se relaxează la o bere, cafea sau prăjitură. Mai mult, seara evenimentul se încheie cu petrecerea „obligatorie” și tortul Bikefun, nelipsit de la fiecare ediție.

O trăsătură impresionantă a acestei întâlniri este că prezent aici este inclusiv șeful, acționarul principal al Bikefun România și Bikefun Ungaria, Róbert Sipiczki. L-am întâlnit de fiecare dată când am fost prezenți și nu numai. Lucrul ăsta arată respectul și importanța pe care Bikefun o acordă relațiilor interumane pe care le are cu dealerii săi și, nu mai puțin important, cu clientul final care cumpără Merida, Northwave, Bryton sau oricare alta din mărcile BikeFun.

Și noi, în calitate de presă velo, am intrat în contact cu câteva din produsele adresate sezonului următor, o parte din ele fiind încă secrete. Însă imediat ce se va ridica embargoul de pe informațiile respective ne vom asigura că le facem publice pentru ca și tu să-ți faci o idee despre ce e vorba și vedea dacă respectiva bicicletă, echipament sau produs este pentru tine și ți se potrivește.

Ca de obicei ne-a plăcut la Bikefun Press & Dealer Câmp, singurul eveniment anual de acest fel din România, unde am participat cu plăcere în primul rând pentru că am intrat în contact cu produsele pe care le iubim și cu oamenii care au grijă de ele. Ne-am bucura să vedem mai multe întâlniri de acest fel și din partea celorlalți jucători de pe piață.

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

1 + 11 =