Acum citesti
Bicicletă dotată cu GPS, DVD Player, stație de amplificare a sunetului, panou solar…

…și lista poate continua. Pentru că nu am găsit un loc pentru a prezenta această creație aproape odioasă, m-am gândit că pe blog și-ar găsi un loc decent. Îi cunoști pe șoferii care au pe parbriz zeci de cruci poate-poate forța divină îi va călăuzi pe drumul cel bun? Sau pe cei care au logo-ul Nike lipit obsesiv pe întreaga mașină?

bicicleta_focsani

În aceeași categorie l-aș integra și pe domnul de față, care a investit după spusele sale, 2000 de euro în bicicletă și a lucrat la ea timp de 2 ani. Greu de crezut? Urmărește filmul de mai jos ca să vezi ce are de povestit.

Vezi Comentarii (11)
  • Mai bine cumpara una de marca de 2000 de euroi.
    Dar , cocalari avem si vom avea mereu, toate tarile au, ei sunt o specie care provoaca instant acel sentiment confuz numit rasu’-plansu’ :)(

  • Cocalar esti tu prietene! Omul este de la sat, asa cum tu esti limitat asa este si el mai mult sau mai putin, nu a dat in cap dupa cum a spus, nu este nimic de plans atata timp cat este un om cinstit si nu deranjeaza pe nimeni. Sunt APROAPE sigur ca daca traiai unde a trait el si erai de varsta lui erai beat mort in carciuma din Radulesti, pisat pe tine.

  • nu sunt prietenul tau, si am impresia ca treiesti prin carciumi daca ti se para normal ca a facut ala , ai bale la bot. Si daca e de la sat ce? Are creierul mai mic ? Nu are tv, radio, net, etc?

  • Nu va mai omorati voi atat ca a dat omu 2000 de euro pe niste accesorii. Daca pentru el asta a insemnat o bicicleta frumoasa si utila. Bicicleta ar trebui sa insemne ceva pentru posesor, nu sa fie echipata cu xtr si altele. Personal nici mie nu imi place cum arata bicicleta, dar respect faptul ca omul a reusit sa integreze gps-ul, dvd-ul si toate cele cu panoul solar si motorasul electric, asa ca felicitari lui. E un om simplu care se bucura zilnic de placerea pe care i-o ofera bicicleta pe care se da

  • domnule nea fanutZa. hai sa nu facem remarci gratuite despre oameni pe care nu ii cunoastem. asta nu e genul ala de site.

  • O idee năstrușnică, cred că asta și-a dorit stăpânul ei, noi trebuie doar să-l admirăm și eventual să-l încurajăm!
    Românii au un spirit inventiv, și nu trebuie să neglijăm această latură.

  • Eu locuiesc in Focsani , filmarea e facuta la teatrul municipal … o data cred ca l-am zarit pe nenea cu bicicleta acesorizata … Ce pot spune , fiecare are pasiunea lui si utilizeaza bicicleta ca mijloc de transport dupa necesitate ….

    Se vede dupa felul cum vb ca e om simplu cu nu prea multa carte …

    Bravo lui ca s-a chinuit si a montat accesorii care ii fac plimbarea mai usoara ( muzica / gps etc ) …

  • ..ce cocalari sunteti..omul si-a personalizat bicicleta..atata tot..dupa gustul lui..tot ce are el le aveti si voi..si eu le am dar intr-un alt format..nu aveti telefon cu gps?kilometraj?borseta?etc..atunci???

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

9 − seven =