Acum citesti
Bicicleta mea (64): Cup’s MTB

Radu Muller ne trimite o fotografie a bicicletei lui, construită pe piese și în jurul unui cadru mai puțin cunoscut, Cup’s. Iată ce ne povestește despre aceasta:

bicicleta_cup_FR

Bicicleta mea este facuta de mine, in limita posibilitatilor si cu upgrade-uri constante. Cadrul l-am cumparat de pe Okazii.ro, e de aluminiu si am dat pe el 200 RON anul trecut. Acum am reusit sa trec la frine disc, pe spate am constuit un adaptor intrucit cadrul nu are urechi, am cumparat un schimbator Deore, angrenaj Shimano 22-32-44, pinioane 11-32 de la Sram. Pot sa spun ca am noroc ca sunt clujean si beneficiez de promotiile si sfaturile celor de la Maros (fara sa vreau sa le fac reclama). Ceea ce vreau sa subliniez este ca nu bicicleta in sine conteaza cel mai mult (marca, model, an, furca, etc.) cit spiritul celui care pedaleaza. Tin sa precizez ca luna asta imi sarbatoresc implinirea a 50 de ani la Maratonul Fagetului.

Așteptăm în continuare fotografiile voastre, cu câteva cuvinte despre bicicleta pe care o dețineți, pe echipa @ freerider.ro. Nu uitați că este foarte important ca bicicleta să fie bine încadrată în fotografie (nu tăiată sau ciopârțită).

Vezi Comentarii (4)
  • salut am si eu cup”s ca al tau si vreu sa il modific si eu imi da si mie niste mici detalii technice te rog cum ar fi :
    -adaptorul spate dimensiune.
    -disc frana spate dimensiune.

  • Salut,
    Sti cumva ce provenienta sunt bicicletele astea Cup’s?
    Am gasit una de vanzare si tipul zice ca e americana (are niste stegulete lipite pe cadru). Cere 900lei pe ea (echipata shimano, cu suspensie pe fata)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

5 × 1 =