Acum citesti
Bicicleta mea (38): Rockrider 5.1

Bicicleta lui Vlad Panait este un Rockrider 5.1 căreia i-a adus unele îmbunătățiri. Ne povestește în continuare despre ce este vorba:

Prezenta este un Rockrider 5.1 luată în 2012 și upgradată de la echiparea stoc la manete Alivio 3x9v, deraior spate Alivio m431 9v, lanț Shimano hg73 9v, casetă pinioane 9v Deore și, cel mai important, frâne pe disc, Avid bb5, cu mențiunea că spatele este adaptat pentru suport de etrier, cadrul neavând prindere dedicată.

La capitolul roți: jante dube YAK19, spițe sapim inox și anvelope cu camere Schwalbe Rapid Rob.

Are la activ 1700km

Vezi Comentarii (14)
  • Salut, bine lucrat la acest rockrider, am rugamintea daca se poate, sa ne povestesti putin despre suportul de etrier facut de tine, Eventual poze detaliate. Multumesc.

  • salutari, bicicleta am descris-o in forum la sectiunea bicicleta mea. Acum astept sa imi vina un kit pedalier M590 hollowtech2.
    aripile sunt din decathlon, tot btwin, la care am adaugat in spate un prelungitor de aripa, luat de la kerobike. se aduc pe comanda. e vreo 5 lei bucata. porcarioara aia face diferenta intre a avea noroi in par si mijlocul fleasca sau nu.

    bicicleta stoc a fost 800lei, iar acum a ajuns pe la 2300 lei. dar in timp, astfel ca n-am simtit prea tare la buzunar. asta a si fost intentia initiala.

  • Salut imi poti spune si mie te rog de unde ai luat suportul pentru etrierul de pe spate? Am aceeasi bicicleta si m-ar interesa. Multumesc frumos

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

four × five =