Acum citesti
Bicicleta mea (37): Beone Hornet

Astăzi publicăm bicicleta lui Hani Vlad, așa cum se recomandă. Este vorba despre un full suspension Beone Hornet. Detalii, mai jos:

Cadrul este un Beone Hornet și furca Manitou Minute de 2009. Enumăr numai componente pentru că nu mai e aproape nimic din configurația inițială.

Este a 5-a mea bicicletă, nu dintr-o dorință de upgrade-uri, ci pentru că restul mi-au fost furate. Am avut un Magellan, un DHS, un Cross și un Felt Q600, toate furate din diverse locuri. A 5-a a fost un HaiBike hardtail din care tot ce a ramas este schimbătorul XT de pinioane. Am schimbat 2 cadre de atunci și 4 furci.

Am croit această configurație până în ziua de azi (ghidonul e proaspat) 😛 Cel mai încăpățânat sunt când vine vorba de frâna de spate, o Magura HS33 de care sunt foarte mulțumit, la care nu vreau sa renunț în favoarea frânei pe disc. Probabil până acum am investit numai în ultima variantă circa 1800 de euro, fără să mai menționez modelele precedente. Am vrut un armăsar pentru ALL-MOUNTAIN și acum îl am. 🙂 „șezi blând și dă la pedale”

Vezi Comentarii (6)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

eight + eighteen =