Acum citesti
Cască Nutcase Superstar

Dacă te afli în situația critică de a avea permanent impresia că toți au căști asemănătoare cu a ta, o cască Nutcase ar putea reprezenta salvarea. Practic, sunt atât de multe modele din care poți alege și atât de bine realizate, încât vei trezi invidia tuturor din jur.

Casca pe care am primit-o pentru utilizare provine din gama actuală, modelul Superstar. Sunt adresate celor care pedalează prin oraș dar și celor care pedalează la 4X sau DirtJump. Pentru Cross Country nu este tocmai cea mai potrivită opțiune și ai să înțelegi imediat de ce. Casca a fost purtată de colega noastră, care s-a declarat mulțumită de confort, cu toate că aerisirea ar putea fi mai bună. Din păcate nu sunt foarte multe găuri de ventilație pe cască, de aici și o circulație a aerului mai slabă decât cea întâlnită la căștile clasice.

Este însă suficient de ușoară și vine livrată cu mai mulți bureți, pentru a fi sigur că-ți încape pe cap, fără a se mișca. Prinderea se face foarte facil, sistemul ingenios necesitând o singură mână pentru a-ți asigura casca.

În concluzie, Nutcase Superstar este o cască perfectă pentru cei care se uită la imagine. Iar prețul este rezonabil. Multitudinea de modele foarte reușite, distanțează mult Nutcase de restul concurenței la capitolul aspect. Gândește-te doar la denumirea lor. Producătorul mizează clar pe efectul de cool. Sau hip. Din punct de vedere al eficienței, aceasta este foarte potrivită pentru distanțele scurte însă pentru efort în exces, când transpiri pe măsură, te sfătuiesc să alegi un cu totul alt model, cu o costrucție diferită.

Importator în România: –
Preț: 69.90 euro
Informații pe: nutcase-europe.com

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

sixteen − one =