Acum citesti
Cască Giro Phase

Giro Phase este o cască compactă. O veste bună pentru cei care nu sunt foarte încântați de căștile low-cost, supradimensionate. Am utilizat modelul Phase timp de 1 lună și ma declar mulțumit. Cântărește 356 de grame și nu este cea mai ușoară din lume, în schimb este suficient de confortabilă încât să te facă să uiți că o porți.

Producătorul se laudă cu faptul că este foarte rezistentă la șocuri, spuma EPS fiind cea responsabilă pentru protecția crescută, iar mie nu-mi rămâne altceva decât să-l cred pe cuvânt, deoarece nu am avut ocazia s-o testez în astfel de condiții. Și mă bucur nespus.

Trebuie să știi că nu are plasă de insecte în cazul în care te interesează acest aspect. Este bine ventilată, are în dotare un cozoroc facil de montat (și de demontat), iar buretele din interior poate fi oricând înlocuit. Sau spălat. Reglajul se face conform standardelor secolului 21: învârți de o rotiță de mici dimensiuni amplasată în partea posterioară a căștii până ce Phase se fixează perfect pe cap.

Per total, o cască care mi-a plăcut. Deși nu vine livrată cu plasă pentru insecte o pot recomanda pentru cei care vor o cască de munte compactă, fără un design sofisticat. Potrivită de asemenea și celor care se deplasează prin oraș. Prefer versiunea gri închis. Mai rămâne de lămurit aspectul estetic. Te prinde?

Preț: 269 Lei
Importator: Extreme Riders Distribution

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

12 + 12 =