Acum citesti
I’Velo deschide la Iași sezonul de închirieri

Anul acesta, centrul de inchiriere I’Velo va fi amplasat la intersectia bulevardelor Stefan cel Mare si Carol I.

“I’Velo este in acelasi timp cel mai important proiect de bike-sharing din Romania si cel mai mare proiect de mediu al Raiffeisen Bank. Tocmai de aceea cred ca am contribuit cumva la faptul ca acum sunt mult mai multi biciclisti pe strada decat erau in 2010. Aceasta inseamna ca pariul pe I’Velo a fost castigator si ca marile orase ale Romaniei pot sa inceapa sa respire aer curat, ca oamenii din orase pot fi mai sanatosi daca folosesc un mijloc de transport nepoluant si placut pentru toate varstele”, a declarat Steven van Groningen, presedintele Raiffeisen Bank Romania.

”Dupa 550.000 de utilizatori, 6 milioane de km parcursi pe biciclete si peste 800 de tone de dioxid de carbon economisite, I’Velo revine pentru a treia editie anuala. Ne bucuram sa readucem acest proiect la Iasi in 2012 si indemnam cat mai multi romani sa aleaga bicicleta ca mijloc de transport alternativ” a spus Raluca Fiser, presedintele Asociatiei Green Revolution.

Program”I’Velo”

Programul I’Velo, in intreaga tara, se deruleaza de luni pana duminica intre orele 10 si 21.30, ultima inchiriere fiind posibila la 20.30.
In anul 2012, centrele I’Velo functioneaza in Bucuresti – Herastrau, Tineretului si Izvor, la Timisoara – in Parcul Justitiei, la Brasov – in Centrul Civic, precum si la Constanta – in Parcul Tabacariei. De azi, 20 iunie, se va deschide si centrul de bike-sharing de la Iasi.

Servicii noi pentru utilizatorii “I’Velo” in 2012

Organizatorii proiectului ofera o gama noua de servicii si facilitati utilizatorilor “I’Velo” in 2012:
• Posibilitatea de inapoiere a bicicletei in orice punct de inchiriere din oras (valabil pentru Bucuresti)
• Sistem informatic de inchiriere a bicicletei: dupa inscrierea initiala in baza de date I’Velo, inchirierea se face doar prin prezentarea buletinului
• Deschiderea unui nou centru in Timisoara
• Rezervarea bicicletei se poate face si online, via www.ivelo.ro
• Modernizarea centrelor de inchiriere
• Toate bicicletele sunt noi
• Diametrul rotilor este cu 5 cm mai mic, inlesnind folosirea bicicletei de catre utilizatorii de toate varstele

via I’Velo

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

two + five =