Acum citesti
Închiriază o bicicletă electrică la munte cu 150 lei/zi

Pentru 2021 avem biciclete de inchiriat noi, atat hardtail-uri cat si full-suspension-uri. Costul de baza este de 150 de lei/bicicleta/zi, insa acesta poate creste in functie de model, full-suspension-urile fiind oferite pentru 250 de lei/bicicleta/zi. In cazul in care suna tetant, te invitam sa citesti mai jos mai multe detalii.

Dacă te-ai decis că este momentul să trăiești experiența pe munte cu o bicicletă electrică sau pur și simplu vrei să faci ture cu bicicleta mai lungi dar cu un efort mai redus, atunci ai nimerit bine. FreeRider îți pune la dispoziție bicicletele electrice Haibike, model 2020 și 2021, de închiriat, cu un cost de doar 150 de lei/zi (sau 250 lei/zi pentru 27plus sau full-suspension), cost similar cu cel al unei biciclete non-electrice. Mai jos poți consulta toate costurile, fie că este vorba doar de închiriere biciclete, fie că vrei și cazare cu mic dejun gratuit.


PACHET PENTRU GRUPURI (preț de weekend, fără cazare):

6 sau 7 BICICLETE ELECTRICE:
Preț de weekend: 150 lei/bicicletă/zi
Preț în timpul săptămânii: similar

5 BICICLETE ELECTRICE:
Preț de weekend: 150 lei/bicicletă/zi
Preț în timpul săptămânii: similar

4 BICICLETE ELECTRICE:
Preț de weekend: 150 lei/bicicletă/zi
Preț în timpul săptămânii: similar

3 BICICLETE ELECTRICE:
Preț de weekend: 150 lei/bicicletă/zi
Preț în timpul săptămânii: similar

2 BICICLETE ELECTRICE:
Preț de weekend: 150 lei/bicicletă/zi
Preț în timpul săptămânii: similar

Preț pentru o singură persoană:

1 BICICLETĂ ELECTRICĂ:
Preț de weekend/timpul săptămânii: 150 lei/bicicletă/zi

Costuri adiționale pentru biciclete full-suspension, 27plus sau 27plus full-suspension: 250 lei/bicicletă/zi

Prețuri speciale și pentru cazare în cazul grupurilor mai mari. Mic dejun inclus, oferit din partea casei, pentru cei care se cazează.

Atenție, bicicletele nu dispun de manetă de accelerație, se mișcă doar când pedalezi!

Ce dimensiuni de cadre sunt disponibile pentru bicicletele electrice?

Vă sfătuim să sunați înainte de a rezerva pentru a verifica disponibilitatea bicicletelor!

2 Haibike Sduro FullSeven 2021, roți 27plus, dimensiune M sau L

2 bicicletă Haibike Sduro HardSeven 3.0 2020, roți 27.5 inch, dimensiunea 40cm (S) – pentru persoane cu înălțimea între 1.60m și 1.75m sau copii (minim 1.60m). 

5 biciclete Haibike Sduro HardNine 3.0 2020, roți 29 inch, dimensiunea 45cm (M) – pentru persoane cu înălțimea între 1.70m și 1.85m

 

2 biciclete Haibike Sduro HardNine 3.0 2020, cu roți 29 inch, dimensiunea 50cm (L) – pentru persoane cu înălțimea între 1.80m și 1.95m

1 bicicletă Habike Xduro HardSeven 2017, cu roți 27plus, dimensiunea 45cm (M) – pentru persoane cu înălțimea între 1.65m și 1.80m – prețul pentru închirierea acestei biciclete, fiind vorba despre un model superior, este cu 40% mai mare decât în cazul celorlalte modele. Foto:

bicicleta electrica de inchiriat

Ce specificații tehnice au bicicletele?

Acestea sunt dotate cu motoare Yamaha, de 250W (puterea maximă reglementată de UE), cuplu de 70Nm și te susțin până la o viteză maximă de 25 km/h. Pe bicicleta electrică pedalezi la fel ca pe o bicicletă obișnuită, doar că motorul te susține la pedalat, cu moduri diverse de putere. Dacă nu știi exact ce este o bicicletă electrică poți citi aici. Acumulatorul este cel mai mare disponibil, de 500Wh și-ți va ajunge în medie pentru 30-40 de km cu o diferență de nivel între 1.000 și 1.400 metri.

De unde se pot închiria bicicletele electrice?

Suntem localizați în zona Câmpulung Muscel, renumită pentru traseele sale superbe, adresate atât începătorilor cât și avansaților. Dacă dorești transport către anumite zone din apropiere, acesta poate fi asigurat doar pentru varianta cu însoțitor, dar trebuie să ne precizezi (exemple: Leaota, Dâmbovicioara, Cheile Grădiștei etc.). 

Bicicletele nu pot fi transportate de către client în alte locuri!

Ce pot să văd în zonă?

Zona Câmpulung Muscel este una extrem de diversă și de veche. Poți începe cu Castrul Roman de la Jidova pentru a te întoarce cu 2000 de ani în urmă, biserica Negru Vodă, Mățăul – cel mai înalt deal din România, Barajul Râușor, cariera de piatra Mateiaș și Mausoleul Mateiaș și poți continua pe munte până pe culmile Iezerului, la peste 2.100 de metri altitudine, pe trasee tehnice amenajate sau forestiere simple, pe marginea râurilor. Totul depinde de tine, noi te sfătuim cu mare drag.

Pe ce trasee voi pedala dacă închiriez bicicleta?

Ai libertatea totală de a alege: mai simple, intermediare sau mai complexe. Noi îți dăm toate detaliile și indicațiile. Dacă nu ai un aparat GPS, îți putem marca traseul cu waypoint-uri pe Google Maps (utilizabil de pe smartphone-ul tău).

Dacă vreau să înnoptez?

Este posibil să înnoptezi în vila noastră. La costul închirierii bicicletei mai adaugă 130 de lei  și primești alături de cazare și micul dejun din partea casei.

Dacă vreau să mă ghideze cineva în tură?

Este posibil, dar trebuie să ne specifici ca să fim siguri că există o persoană disponibilă.

Dacă mă pierd sau rămân fără acumulator?

Poți pedala pe bicicleta electrică fără probleme chiar dacă rămâi fără energie în acumulator. Dacă nu vrei să faci deloc efort, venim și te recuperăm cu un 4×4 cu remorcă (până la 6 persoane maxim).

Câte și ce biciclete sunt disponibile?

8 biciclete, cu roți de 27.5, 27 plus sau 29 de inch, cu diferite dimensiuni, de la 15.5 la 20 de inch. Bicicletele pe care le folosim sunt Haibike, modele 2020, cu motoare Yamaha sau Bosch de 250W, care te pot susține până la o viteză de 25 km/h.

Se plătește și garanție?

Da, valoarea garanției este de 150 de lei, dar aceasta se va returna când te întorci cu bicicleta. Daunele produse bicicletelor se vor regla conform celor menționate în contract, dacă suma daunelor depășește suma depusă ca garanție. Deși, până în prezent, nu a fost cazul.

Da, vreau, ce trebuie să fac?

Trimite-ne un mail pe [email protected] și noi îți dăm toate detaliile necesare. Nu uita să incluzi și numărul de telefon!

Unde ne găsești? Atenție: pentru că nu suntem permanent la locație, te rugăm să ne contactezi înainte de a ne vizita. Mulțumiri!

Vezi Comentarii (9)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

seven + fifteen =