Acum citesti
Riders Club revine! Primul concurs: Topoloveni Summer Tour 2021!

După o pauză serioasă de concursuri, Riders Club reîncepe activitatea în 2021! Primul concurs din seria de evenimente este Topoloveni Summer Tour. Anul acesta vom avea patru categorii la care te poți înscrie:

  • Tura scurtă 20 km
  • Tura lungă/standard 40 km
  • e-MTB
  • Copii

De la organizator:

Dupa o perioada in care am avut parte doar de antrenamente si curse neoficiale intre prieteni, luam startul in forta in 2021 in primul eveniment din calendarul Riders Club. Este vorba de Topoloveni Summer Tour, o competitie plina de amintiri frumoase si zeci de mii de poze adunate pe facebook, aflata la a sasea editie. Debutul inscrierilor va avea loc pe 7 iunie, iar inregistrarile se vor incheia pe 1 iulie.

Startul evenimentul se va da, ca de obicei, din centrul orasului Topoloveni, duminica, 4 iulie, iar traseul se va intinde prin padurile si dealurile Argesului, cu o trecere spectaculoasa prin paraul Carciov, spre deliciul fotografilor :).

La eveniment vor fi deschise atat curse Elite, cat si competitii clasice de amatori, impartite pe niveluri de dificultate. Bineinteles, nu putem sa lasam deoparte cursele special dedicate copiilor intre 5-13 ani, alaturi de insotitorii lor inscrisi in tura de Agrement. Noutatea mult asteptata este cursa E-MTB Open, masculin si feminin, care este primita de noi cu bratele deschise si unde speram sa se formeze in timp, o competitie acerba.

La Topoloveni Summer Tour va asteptam sa incercati traseul Scurt (20 km), traseul Standard (40 km) si traseul E-MTB Open (40 km), acestea fiind adaptate indemanarii oricarui rider.

Situatia pandemica:

Asa cum este impus de catre autoritati in astfel de cazuri, toata lumea va trebui sa poarte masca, in zona de start/ finish. Participantii la competitie vor putea renunta la masti imediat ce vor lua startul. 

Alegeti cursa potrivita, iar noi va asteptam la start cu multa voie buna!

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

thirteen − eleven =