Acum citesti
Freerider.ro la Craft Bike Transalp 2014

Anul acesta Freerider.ro este prezent la câteva competiţii internaţionale de nivel cât se poate de ridicat. După ce Dan Lupşa a participat din partea noastră weekendul trecut la cel mai mare maraton mtb al vestului Europei, Salzkammergut Trophy din Austria, weekendul acesta, începând de duminică şi până sâmbăta cealaltă pe 26 iulie, suntem prezenţi la cel mai mare maraton mtb pe etape al Europei de vest, Craft Bike Transalp 2014.

Silviu şi Rareş Manea, de la Bike Mania Olympia Team, vor participa din partea Freerider.ro având zilnic acces la Centrul de presă pus la dispoziţie de organizatori. Vom fi astfel la curent cu evoluţia lor, dar şi cu mersul lucrurilor în general în cadrul maratonului.

Anul acesta Craft Bike Transalp are 7 etape care însumează puţin peste 587 km însă cu o diferenţă de nivel ameţitoare de peste 19.000. metri. Dintre cele 7 etape niciuna nu are sub 2.200 m diferenţă de nivel pozitivă, etapa a 3a având o diferenţă de nu mai puţin de 3.365 m în doar 100 km.

traseu craft bike transalp 2014 2

„Cred că pentru noi prima etapă va fi cea mai grea, datorită nevoilor de acomodare şi faptului că sunt foarte mulţi rideri buni la start. Cea mai uşoară considerăm că va fi ultima întrucât vom fi deja intraţi în ritm şi în rutina zilnică”, spune Rareş Manea cu doar 5 zile înainte de start.

Le urăm spor la pedalare, vreme bună şi zero probleme tehnice la biciclete în aşteptarea impresiilor de la faţa locului.

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

eighteen − four =