Acum citesti
Bradul Verde pentru Biciclete, iluminat de timișoreni

Astăzi este o zi importantă în Timișoara, Asociația Verde pentru Biciclete urmând a-și inaugura propriul brad de Crăciun. Și, după cu ne-a obișnuit, acesta va fi luminat prin pedalare!

Începând cu ora 12:00, voluntarii Verde pentru Biciclete și membrii Clubului Sportiv Gratzu vor fi prezenți la intrarea în magazinul Bega pentru un moment special: împodobirea Bradului. O dată cu lăsarea serii, de la ora 17:00, ești așteptat să aprinzi împreună cu restul voluntarilor primele lumini de Sărbători prin… pedalare. Bicicletele din jurul bradului vor fi montate pe suporți și, prin pedalare, se va produce curent electric, care va ilumina, în mod ecologic, instalația din Bradul Verde pentru Biciclete. Alături de cei care vor asista la eveniment se va afla și un Moș Crăciun biciclist, care va scoate din tolba sa cadouri simbolice pentru cei mici și pentru cei mari.

Bradul se va afla în fața magazinului Bega Shopping Center până în data de 3 ianuarie 2012.

Bradul este oferit de către compania Moranduzzo SRL, producător de globuri și accesorii pentru bradul de Crăciun. Evenimentul “Pedalează și luminează Bradul Verde pentru Biciclete” este realizat de Fundația Bega și Bega Shopping Center,  cu sprijinul Primăriei Municipiului Timișoara.

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

2 + twelve =