Acum citesti
Salzkammergut Trophy anunță data ediției 2021

În ciuda perioadei nesigure în care ne aflăm, din ce în ce mai mulți organizatori își anunță evenimentele. Este și cazul maratonului mtb Salzkammergut Trophy, cel mai mare concurs de o zi din Europa de Vest, care va avea loc sâmbătă, 17 iulie. Duminică, 18 iulie, va avea loc concursul pentru copii, SCOTT Junior Trophy.

Înscrierile sunt deschise la această a 24a ediție a concursului, iar taxa de participare variază între 29 euro și 109 euro în funcție de traseul pe care dorești să concurezi, dar și în funcție de perioada în care faci plata.

Asigurare în caz de anulare

Tocmai pentru că trăim vremuri nesigure, organizatorul oferă și o asigurare în cazul în care nu vei mai putea veni la concurs. În general, când participantul își plătește înscrierea, dar nu mai vine, organizatorii donează banii organizației DEBRA.

Anul acesta însă, dacă plătești o sumă suplimentară de 15% din taxa de participare, în cazul în care nu mai poți veni la ediția 2021, din orice motiv, înscrierea ta se păstrează pentru anul viitor.

Salzkammergut Trophy este unul dintre cele mai apreciate, populare și bine organizate concursuri de mtb din lume. Cu nu mai puțin de 7 distanțe de concurs, variind de la 22 km la 210 km, concurenții pedalează prin unele din cele mai pitorești, civilizate și curate peisaje ale Europei de Vest.

Pornind de la dealurile verzi și trecând prin satele perfecte austriece, concurenții ajung la muntele pe care îl urcă, traversând tuneluri și balcoane naturale suspendate, săpate în stâncă, dar și trecând peste pasurile montane aflate la mare altitudine. Este o experiență pe care trebuie să o ai, dacă ești mtb-ist/ă adevărat/ă.

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

5 × five =