Acum citesti
Înscrie-te la Salzkammergut-Trophy 2023 până pe 25 mai pentru cea mai mică taxă de participare!

Salzkammergut-Trophy, Austria, este unul dintre cele mai mari maratoane mtb din Europa, din 1998! În fiecare an strânge la start mii de entuziaști din toate colțurile lumii, iar din România numărul de participanți nu e deloc mic.

foto Salzkammergut-trophy.at

Anul acesta Salzkammergut-Trophy ajunge la a 26 ediție, iar așteptările sunt mari din partea tuturor, a organizatorilor, a concurenților, a spectatorilor și susținătorilor! Concursul este fenomenal de popular, în ciuda faptului ca cea mai lungă distanță la care te poți înscrie este de 209 km cu 7.008 m diferența de nivel!

Însă pe lângă distanța „monstru”, participanții se pot înscrie și la alte 6 trasee: 127 km, 80 km, 59 km, 55 km, 37 km și 22 km, dintre care două special concepute pentru gravel. De asemenea, va fi și competiția copiilor, cu trasee speciale pentru cei mici. Nu în ultimul rând, mtb-urile electrice au categoria lor separată.

Salzkammergut-Trophy este o adevărata sărbătoare a bicicletei, un festival care înseamnă mai mult decât doar bicicletă. La fața locului vei găsi și un bike expo foarte bine aprovizionat cu produse de la cele mai cunoscute mărci din lume, din industria ciclismului.

Ca să nu mai vorbim că de fapt, motivul principal pentru care ar trebui să participi aici este peisajul! Priveliștile absolut fabuloase ale Alpilor austrieci, pe unde te vor duce organizatorii în timp ce tu pedalezi cu sârg spre finiș! Noi am fost și știm ce zicem!

Iar dacă te înscrii până pe data de 25 mai, beneficiezi de cea mai mică taxă de participare la Salzkammergut-Trophy 2023!

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

five × three =