Acum citesti
În 2020 Salzkammergut Trophy se numeşte „Trophyindividual”

Celebrul concurs de mtb maraton din Austria, Salzkammergut Trophy, se va organiza în 2020 într-un format cu adevarăt interesant. Denumit „Trophyindividual”, cicliştii vor concura individual pe traseele marcate permanent timp de patru luni, începând cu iulie, exceptând zilele de 18 şi 19 iulie.

Aşadar, timp de 4 luni poţi participa oricând doreşti la acest concurs, pe orice distanţă de traseu, şi nu doar o dată ci de oricâte ori vrei. În clasamentul online va fi afişat tot timpul, doar cel mai bun timp al tău. Taxa de participare este de doar 29 euro şi include numărul de concurs şi transponderul, cu care eşti cronometrat şi dovedeşti că ai fost pe traseu.

Însă pentru că traseul este marcat, dar nesecurizat cu arbitri, cronometrate sunt doar urcările şi zonele de plat din afara localităţilor. Pentru coborâri şi prin sate, organizatorii au o sugestie mai bună: poţi merge încet şi face pauze de weissbier, oprind pe la fiecare cabană pe care o întâlneşti şi admirând, desigur, peisajul lor perfect. După care, înapoi la concurs!

foto Stephen Dagley

Înscrierile se fac online aici, şi dacă doreşti, kitul de participare îţi va fi trimis prin poştă, dar doar până la data de 15 iunie. Altfel, îl poţi ridica de la biroul de turism din Bad Goisern, unde are loc startul tradiţional al concursului, sau de la magazinele de biciclete din localitate. Te poţi înscrie la categoriile mtb normal, gravel sau mtb electric. Pentru gravel şi electric ai nevoie de număr separat de concurs, deci altă taxă de participare.

În plus faţă de traseele de mtb, organizatorii Salzkammergut Trophy vor amenaja şi trei trasee permanente de alergare cu lungimi între 5 şi 21 km, plus un traseu montan.

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

twenty + 20 =