Acum citesti
Fundația Comunitară Țara Făgărașului anunță startul înscrierilor la Bikeathon Ţara Făgăraşului 2020!
concurs mtb Bikeathon

Fundația Comunitară Țara Făgărașului a dat startul înscrierilor la cea de-a șaptea  ediție a evenimentului sportiv caritabil de ciclism, ”Bikeathon Țara Făgărașului”. Concurenții vor putea pedala pe data de 6 iunie 2020 pentru cele 18 proiecte. Copiii peste 4 ani și adulții se pot înscrie în această competiție, având de ales între 8 tipuri de curse ce vor porni în aceeași zi din fața Cetății Făgăraș:
–        Cursa de  ~ 70 km
–        Cursa de  ~ 40 km
–        Cursa de  ~ 22 km
–        Cursa populară  ~ 10 km
–        Cursa populară ~ 4 km (pentru participanți în scaun rulant sau handbike)
–        Cursa pentru copii între 4 și 6 ani- 1 tur de Cetate
–        Cursa pentru copii între 7 și 9 ani- 2 tururi de Cetate
–        Cursa pentru copii între 10 și 13 ani- 3 tururi de Cetate

concurs mtb Bikeathon
foto @bikeathontarafagarasului

Înscrierile se fac pe site-ul evenimentului până la data de 22 mai 2020. Bicicliștii își aleg un proiect pe care îl susțin prin taxa de participare și prin mobilizarea unui cerc de susținători (donatori) care împărtășesc aceeași dorință.

Proiectele Bikeathon 2020

Iată care sunt cele 18 proiecte pe care le pot susține, atât bicicliștii cât și susținătorii, anul acesta la Bikeathon:

Susținătorii  pot dona chiar și după încheierea evenimentului, până pe 30 iunie 2020.
Pentru că acest eveniment nu ar putea avea loc fără sprijinul și entuziasmul lor, voluntarii sunt așteptați să se înscrie pe site-ul evenimentului, până la data de 15 martie.

La fel ca și la edițiile trecute, companiile pot alege să mobilizeze un număr cât mai mare de angajați să participe la cursele de la Bikeathon, donând o sumă de bani pentru fiecare dintre aceștia. Fiecare echipă de proiect și biciclist fundraiser îşi va dezvolta campanii de atragere de fonduri  pentru proiectul propus, iar acestea vor fi validate de către echipa de organizare Bikeathon.
Evenimentului care crește de la an la an, a ajuns acum la un total de 3.513 bicicliști ce au pedalat 36.909 kilometri, ocazii cu care s-au strâns 535.527 lei ce au finanțat 80 de proiecte destinate dezvoltării comunității Țării Făgărașului.

Scopul Fundației Comunitară Țara Făgărașului

Fundația Comunitară Țara Făgărașului este o organizație nonguvernamentală, apolitică și non-profit, care identifică, promovează și finanțează inițiative și proiecte ale comunității făgărășene, contribuind astfel la dezvoltarea locală. Fondurile sunt colectate, administrate și distribuite transparent prin intermediul burselor sau a granturilor. În același timp, FCTF pune la dispoziția companiilor care doresc să se implice în comunitate, servicii de consultanță pentru identificarea domeniilor pe care acestea le pot susține și a mecanismelor prin care pot contribui la dezvoltarea comunității.

Fundația Comunitară Țara Făgărașului face parte din programul național de “Fundații Comunitare”, inițiat de Asociația pentru Relații Comunitare, în parteneriat cu Fundația Pentru Parteneriat, cu sprijinul financiar al Charles Stewart Mott Foundation și Romanian-American Foundation.

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

3 − 2 =