Acum citesti
Site-ul Turului Sibiului a fost actualizat pentru ediția 2013

Cea mai bine cotată competiție de șosea din România, Turul Ciclist al Sibiului, a intrat în linie dreaptă cu pregătirile. Deși mai sunt circa 4 luni până la start, traseul a fost deja stabilit, locurile disponibile au deja ocupate de echipele de ciclism din Europa și premiile plus restul de detalii se cunosc deja, fiind disponibile pe site-ul competiției, actualizat cu informațiile privind ediția din acest an.

Întrecerea transilvană va fi compusă din 4 etape și un prolog, care se vor desfășura de-a lungul a 4 zile. Astfel, data de 11 iulie este rezervată prologului de 2,5 kilometri din centrul Sibiului, ziua de 12 le pregătește rutierilor o rută de 142 de kilometri care îi va duce la Bâlea Lac, iar în 13 iulie, îi așteaptă încă 184 de kilometri de cursă, start din Sibiu și cu punct terminus la Păltiniș. Ultima zi a întrecerilor este ceva mai solicitantă, urmând să aibă loc două semi-etape. Prima va reprezenta un contratimp de 11,4 kilometri, în prima parte a zilei, iar cea de-a doua etapă va porni la drum dupa-masă, urmând să acopere 139 de kilometri, între Sibiu, Jina, Șugag și sosirea tot în Sibiu.

Echipele participante sunt printre cele mai puternice care au participat la vreo cursă românească și dintre aceastea le amintim pe Androni Giocattoli (Italia), CCC Polsat (Polonia), LKT Team Brandenburg (Germania) sau Vini Fantini (Italia).

Vezi Comentarii (3)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

16 + three =